FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Automatizuotas verslas

Automatizuotas verslas

Turint nuosavą verslą verta atkreipti dėmesį į spartėjančią technologinę pažangą šiuolaikiniame pasaulyje. Įmonės veiklos tobulinimas gali prisidėti prie stulbinančių rezultatų ir tuo pačiu leis Jums pralenkti tūkstančius kitų įmonių.

Automatika yra kelias į sėkmę

Vienas pagrindinių elementų leisiančių Jums pasiekti sėkmę e-commerce pramonėje yra visokiausių veiklų automatizavimas. Toks sprendimas leis Jūsų klientui užtikrinti geriausią ir patogiausią aptarnavimą, bet ir garantuos suagumą darbo vietoje. Darbo automatizavimas tai veiksmas, kurio griebiasi kuo daugiau įmonių – tiek tarptautinės gigantės, tiek lokalios mažesnės firmos. Siekiant automatizuoti savo verslą visai nebūtina iš pamatų keisti darbo ir paslaugų struktūrą. Sistematiškas įvedimas ir laipsniškas modernizavimas prives prie tokių pačių rezultatų, bei papildomai leis Jums sutaupyti – taip sutaupytas lėšas galima skirti kitų verslo sričių tobulinimui, kurios irgi leis Jums sutaupyti.

ERP sistemos vs WMS sistema 

Prie pačių žinomiausių automatizavimo sistemų e-commerce pramonėje galima priskirti tas, kurios yra susijusios su siuntų sandėliavimu ir ruošimų. Geriau žinomos kaip ERP (ang. Enterprise Resource Planning) ir WMS (and. Warehouse Management System) sistemos. ERP yra gerai išvystyta sistema kurios tikslas yra pilnas veiklos valdymas. WMS savo ruožtu leidžia Jums kontroliuoti situaciją salėse ir sandėliuose. ERP sistema teikia nuolatinę prieigą prie tokių duomenų kaip: kiek liko atsargų, kur yra kroviniai, kokia yra finansinė situacija. Šios sistemos tikslas yra padeti priimti sprendimą pavedant gamybą ar kitas veiklas. Tuo metu WMS perduos svarbias duomenys norint nustatyti produkto buvimo vietą salėje arba koordinuos prekės tiekimą pagal užsakymą. 

Automatika ir robotų technika

Šiais laikais dauguma įmonių renkasi dronus ir robotus, kurie užstoja žmogų. Tai yra susiję su vis spartėjančia technologine pažanga, leidžianti kurti robotus atsakingus už visokio pobūdžio darbą, kuris kitu atveju reikalautu didelių žmogiškujų išteklių.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.