FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
7 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Didmeninė ar mažmeninė kaina?

Didmeninė ar mažmeninė kaina?

Tam tikrų pasiūlymų atveju – ypatingai prekyba „stock” drabužiais, prekyba nelikvidais ar pertekliumi – dažnai praktikuojamas yra kainos pateikimas viso asortimento atžvilgiu. Toks sprendimas yra paprastesnis ir patogesnis – jeigu ir taip parduodame prekę kaip visumą, nėra prasmės pateikti kainą už vienetą, ar ne? Ne. :-)

Kaina už vienetą padeda pirkėjui įverinti prekės vertę.

Yra žymiai lengviau nuspręsti, ar tam tikros prekės yra patrauklios perkančiam juos, o ypač jo klientams. Kadangi didmeninė prekė galu gale pateks į mažmeninę prekybą pateikiamas yra tik toks kainos formatas.


Kaina už vienetą yra patrauklesnė.

Ir ne tik todėl, kad yra mažesnė. Atsižvelkime į mūsų kasdienius įpročius, mes juk patys esame pirkėjai, net jeigu ir prekiaujame didmeninėje rinkoje.


Kainą už vienetą yra lengviau palyginti.

Prieš perkančiam priimant sprendimą, prekę jis tikrina iš įvairių šaltinių. Nėra prasmės apsunkinti jam šios veiklos – kaina, nors ir svarbi, nėra vienintelis lemiamas faktorius sprendžiant kuriuos „stock“ prekes įsigyti.


Kokiais atvejais palikti kainą už visumą?

Neturint kito pasirinkimo. :-) Jeigu pasiūlymas yra susijęs su labai nestandartiškomis prekėmis (gamybos linijos, mašinos), tada toks sprendimas yra pagrįstas. Visais kitais atvejais labiau apsiperka pateikti kainą už vienetą.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.