FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Du paprasti žingsniai arčiau teigiamų įvertinimų

Du paprasti žingsniai arčiau teigiamų įvertinimų

Yra plačiai žinoma, kad žmonės mieliau dalinasi neigiamomis nuomonėmis internete. Kai viskas yra gerai, klientas arba kontrahentas įprastai tyli manydamas, kad nėra poreikio ar priežasties informuoti kitus. Tačiau, jeigu kažkas ne taip, klientai skuba dalintis savo patirtimi.

Visur, kur nuomonės turi lemiamą įtaką pardavimams, verta skatinti patenkintus klientus talpinti savo nuomones apie Jūsų įmonę.

Kaip tai padaryti?

Pradėkite klausinėti.

Kartais pats paprasčiausias sprendimas yra tuo pačiu ir pats geriausias. Jeigu iki tol neturėjote įpročio klausinėti savo kontrahentų arba klientų apie jų sandorio su Jumis įvertinimą, pats laikas tą pakeisti.

Pasiūlykite dovaną.

Tai būdas išreikšti dėkingumą už įvykusi sandorį ir sugaištą laiką. Tai gali būti nuolaida kitam užsakymui arba keletą vienetų dažniausiai kliento užsakomos prekės. Tai parodo, kad vertinate ir gerbiate kontrahentų nuomonę.

 

Remiantis Merkandi patirtimi aiškiai matosi, kad nuomonės turi esmimę įtaką perkančiujų sprendimams. Taigi nepamirškite šios klientų aptarnavimo dalies ir pabandykite sulaukti teigiamų jūsų patenkintų prekybos partnerių komentarų. Tai tikrai atneš jums daugiau vaisingų pasiūlymų.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.