FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Gera nuotrauka padės parduoti

Gera nuotrauka padės parduoti

Apie pasiūlymų patrauklumą spendžia daug faktorių – kai kurie priklauso nuo Jūsų, kiti ne. Vienas iš dalykų, kurį galima padaryti siekiant pagerinti pasiūlymo patrauklumą pirkėjui yra prekės nuotraukos apdorojimas. Svarbu suvokti, kad kiekvieno Merkandi lankytojo žvilgsnis – kaip ir bet kurio kito prekybos tinklapio atveju – krenta ant nuotraukos. Jeigu norite, kad būtent Jūsų skelbimas jį pritrauktu, turitė pasirūpinti skelbimo išvaizda. Toliau įsitikinsite, kad tai ilgai neužtrunka ir nereikalauja didelių pastangų.


Kokių nuotraukų NETALPINTI

Mažų – 50x50 pikselių nuotrauka visiškai nieko neparodys, a bandant ją padidinti atrodo tiesiog blogai.

Neryškių – jeigu Jūs nedaug matote, pagalvokite kiek pamatys potencialus pirkėjas.

Neapkirptų – pagrindinė nuotraukos dalis turi susitelkti ties tomis prekėmis, kurias siūlote. Jeigu nuotrauka daugiausiai rodo Jūsų sandėlį, tai panauduokite šią nuotrauką aplanke Didmenininko duomenys – Papildoma informacija [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/additional/], o prekėms kurias parduodate padarykite keletą kitų nuotraukų.

 

Kokias nuotraukas TALPINTI

Didelės skyros – nepamirškite, kad nuotrauka didėja spūstelėjos ant jos miniatūros. Kuo geriau atrodys prekė ją padidinus, tuo daugiau šansų, kad jį sudomins pirkėją.

Ryškias – ne tik prekės, bet ir įpakavimo, paletės ir jos apsaugos transportavimui. Svarbu yra parodyti ir defektus ir trūkumus jeigu tokių yra. Taip išvengsite bet kokių nesusipratimų su pirkėjais.

Rodančias prekę, ne aplinką – skelbime bendru planu turi būti matomas siūlomas asortimentas

 

Kaip galite sau PADĖTI apdorojant nuotraukas

Programėlę išmaniajame – nepriklausomai nuo operacinės sistemos turite galimybę redaguoti nuotrauką įdiegtoje programėlėje Jūsų telefone.

2. Pixlr (https://pixlr.com) – nemokamas įrankis palengvinantis nuotraukų redagavimą kurią naudotis galima online, pakaks, kad sukursite savo profilį svetainėje, nemokamai!

3. IrfanView (http://www.irfanview.com/) – nemokama programa bazinam nuotraukų redagavimui, formato keitimui, išryškinimui ir kirpimui.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.