FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Kaip sumažinti padirbtų prekių pirkimų riziką?

Kaip sumažinti padirbtų prekių pirkimų riziką?

Padirbta prekė yra prekybos rykštė. Tokių prekių pirkimas visada siejasi su pinigų netektimi, o kartais netgi su papildomais rūpesčiais ir būtinybe pateikti paaiškinimus šalies administracijai. Žemiau pateikiame keletą patarimų kaip minimalizuoti padirbtų prekių pirkimo riziką.


Nepasitikėkite labai patraukliomis kainomis

Jeigu firminio produkto kaina yra absurdiškai maža, tai toks produktas yra ko gero neautentiškas. Sunku yra nustatyti ribas, kurias galėtumeme pritaikyti kiekvienai prekei, tad geriausia išeitis būtų tiesiog patikrinti mažmeninę kainą, tada palyginti kelių didmeninių pasiūlymų kainas konkrečiam asortimentui. Jeigu viename iš pasiūlymų ji yra akivaizdžiai mažesnė, bet tuo pačiu nėra pagrįsta būtinumu daryti labai didelį užsakymą – saugokites.

Paprašykite pirkimo faktūros

Dažniausiai ji būna pateikiama „sanitized invoice” pavidalu, taigi kaip dokumentas be kontrahento duomenų. Visgi joje matysite pagrindines duomenys susijusias su produktu, sužinosite, ar Jūsų kontrahentas iš tikrujų turi prekę, kurią siūlo.

Paprašykite prekės autentiškumo certifikatą.

Kai kurie firminių prekių gamintojai sertifikuoja savo produktus, ir šiuo būdu palengvina jų autentiškumo patikrinimą arba... apsunkina jų padirbimą. Jeigu perkate prabangią aprangą (pvz. Armani) arba kai kurių gamintojų įrangą (pvz. Xiaomi), galite tikėtis, kad pardavėjas patvirtins produkto autentiškumą.

 

Šie veiksmai padės Jums minimalizuoti padirbto produkto pirkimo rizika. Pabaigai norėtume priminti, jog Merkandi ne priima padirbtų produktų. Jeigu turite abejonių dėl prekės autentiškumo, praneškite mūsų kliento aptarnavimo skyriui.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.