FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Kodėl svarbu yra smulkiai pateikti kainas?

Kodėl svarbu yra smulkiai pateikti kainas?

Vieną iš svarbiausių didmeninės prekybos bruožų yra kainos priklausomybė nuo perkamo produkto kiekio. Iš esmės dėl kiekvienos kainos galima derėtis, jeigu perkantis daro didelį užsakymą. Neretai verslo derybos yra susijusios su atvirkščia situacija – minimalaus užsakymo.

Apibūdintos auksčiau situacijos, nors ir skirtingos, gali būti išspręstos tokiu pačiu paprastu būdu. Kokiu?

Kiekvienam pasiūlymui verta paruošti kainas priklausomai nuo užsakymo dydžio.

Svarbu, kad minimalus užsakymas iš tiesų būtų minimaliu, kurio vykdymas yra įmanomas.

Žinoma, yra galimybė, kad perkantis ir taip susisieks su Jumis ir paklaus apie galimybę užsakyti mažiau negu minimumas, bet ne tai yra svarbiausia. Daug svarbiau yra, ar pateiktas skaičius nebaugintų potencialių pirkėjų. Pavyzdžiui: Nustatete minimalų užsakymą 100 vienetų, bet iš tikrųjų pardavėte tik 10 – skirtumas yra didelis, todėl susidomėjimo galimybės yra mažos iš mažesnio kalibro perkančiųjų.


Kainų intervalas turėtu būti nedidelis. 

Daug pirkėjų apsisprendžia užsakyti dar keletą papildomų vienetų tik tam, kad galėtų gauti mažesnę vieneto kainą. Dėl to prekė bus parduota greičiau. Pavyzdžiui: ta pati užsakymo kaina nuo 10 iki 1000 nemotyvuoja padidinti užsakymą. Bet vieneto kainos sumažinimas nors kas 100 vienetų jau taip: 10-99, 100-199, 200-299 ir t.t.. Kainos pokyčiai gali būti nedideli iš pirmo žvilgsnio – svarbu yra tik tai, kad galiausiai skirtumas būtų matomas.

Merkandi platformoje paprastai nustatysite kainas savo pasiūlymams. Užteks, kad lauke KAINOS NUSTATYMAS pasiūlymo formoje pažymėsite, kad Kaina priklauso nuo kiekio. Tada užteks jau tik įvesti kiekį (kiekis nuo ir iki) ir kainą, kad kiekvienas pirkėjas matytų duomenis apie Jūsų pasiūlymą.

Autorius:
Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi – B2B prekybos platforma

Merkandi yra tarptautinė didmeninės prekybos platforma skirta prekėms iš įprastos didmeninės prekybos, kaip ir iš skolų išieškojimų areštų, perteklinių gamybos ir sandėlių atsargų, įmonių likvidavimo, grąžinimų ir t.t..

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas
Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.