FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Kieto vaikų plaukų šampūno, pagaminto iš migdolų bazinio aliejaus, taip pat eterinių aliejų iš levandų ir arbatmedžio, platintojas ir tiekėjas. Didmenininko šampūnas spurgos formos su medvilnine virvele pakabinimui. Kiekvienos spurgos skersmuo yra 7 cm, o svoris - apie 80 g. Vitrinoje parduodama 10 vienetų.

Pažvelkite į likusias mūsų kieto šampūno spurgas. Turime platų ekologiškų šampūno spurgų pasirinkimą. Jie yra ekologiški (be atliekų), patvarūs, pigūs ir idealiai tinka kelionėms, nes užima mažai vietos ir išdžiūvus nėra jokio dažymo pavojaus. Skirkite jiems nedidelį parduotuvės kampelį. Jie pritrauks klientų dėmesį.

Tik didmeninė prekyba.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sudedamosios dalys: Aqua, glicerinas, propilenglikolis, poliquaternium 7, kondicionavimo priedas, alavijo lapų sulčių milteliai, natrio stearatas, natrio lauratas,saldžiųjų migdolų aliejus, Lavanda Agustifolia (lavander) eterinis aliejus, linaloolis, limonenas, eukaliptolis, kamparas, CI61570.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.