FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

160 cm ilgio įvairių dydžių „Moso“ bambuko juostelės, skirtos „pasidaryk pats“ baidarių ir meškerių meistrų mokymams ir tt statybai Didmeninė suma

iš 5,00 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 25,00 €

Bus deramasi
10,00 € nuo 1 iki 20 vienetų
8,00 € nuo 40 iki 80 vienetų
5,00 € nuo 160 iki 320 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
100 vienetų
Esama kiekis
3000 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
BSF202011
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

63"/160 cm Moso bambuko juostelės yra dviejų dydžių: 5,0 x 160 cm ir 4,0 x 160 cm, 0,7-1,0 cm storio (gali būti iki 2 metrų ilgio) Šios storasienės bambuko juostelės tinka įvairūs „pasidaryk pats“ projektai, įskaitant kanojos, lankus, strypus, duris, langus, nuotraukų rėmus ir valčių rėmus. Jie sterilizuojami aukštoje temperatūroje ir iš anksto išdžiovinami, todėl užtikrinamas ilgaamžiškumas ir kokybė be kenkėjų. Nors viduje nėra plokščios, jos gali būti poliruoti, kad būtų lygus vidinis paviršius.Jos yra lanksčios ir tinkamai pakaitinus gali būti sulenktos į pusiau apvalią formą.
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kuriuos mano gaminius, galite lengvai suformuoti organišką savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikį, stabilų ir didėjantį pinigų srautą, bent jau padidindami galutinio produkto vertę 5- 10 kartų didesnis.
Dėl skirtingo pločio ir ilgio kainos skiriasi. Kaina nurodyta už 4cm pločio. Jei reikia įsigyti kitokio pločio ir ilgio, susisiekite su manimi.
Apdorojimo laikas: 4-5 dienos.
Pristatymo laikas: Maždaug 2–4 savaitės ar daugiau per Kinijos pašto oro paštą, dideli užsakymai bus siunčiami jūra / traukiniu, o tai paprastai trunka apie 5–8 savaites.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, gabenant paštu greituoju ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga „nuo durų iki durų“ su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internetu. Laukiami individualūs užklausos.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.