WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Būklė: Naujas produktas

Gamintojas: Heraeus
Medžiaga: auksas
Bendras svoris: 20.0 g
Smulkumas: 999,9
Matmenys: 40.4 x 23.3 x 1.3 mm
Dizainas: reljefiniai strypai
Būklė: Nauja
Pakuotė:lizdinėje plokštelėje
Mokesčio tarifas: 0 %

Mažesnių aukso kiekių saugojimas ir transportavimas be žalos jau seniai yra iššūkis kai kuriems aukso investuotojams. Standartinis 20 g strypas, kurio dydis yra 40.4 x 23.3 mm, o storis tik 1.3 mm, puikiai tinka gydyti, kad būtų išvengta įbrėžimų ir panašių pažeidimų.

Jis yra lengvesnis su 20 g aukso luitu iš Heraeus, kuris standartiškai tiekiamas šviežiai nukaldintas tvirtoje PVC lizdinėje plokštelėje. Platesniu mastu jūsų investicija yra puikiai apsaugota ir prieinama jums ilguoju laikotarpiu be jokio išorinio vertės praradimo.

Kitas lizdinės plokštelės privalumas yra autentiškumo sertifikato integravimas, įskaitant unikalų serijos numerį. Tokiu būdu autentiškumo įrodymas visada nešiojamas tiesiai su juosta.

Gamybos metu kiekviena atskira juosta yra išmušama iš didelio aukso lakšto ir tuo pačiu metu gauna svorio įspaudimą ir 999,9/1000 smulkumą, taip pat Heraeus logotipą. Ši efektyvi ir moderni gamybos technologija leidžia mums pasiūlyti aukso juostą už teisingą kainą, šiek tiek didesnę už dabartinę aukso kainą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.