FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
13 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Dėl didmeninių užsakymų kainos deramasi

100% šviežiai virtos kokosų masės, Coco Junction Kokosų sidro occit sudėtyje yra 17 amino rūgščių ir vitaminų bei mineralų, kurių actas iš paprasto kokosų vandens negali pasiūlyti! Coco Junction Obuolių sidro actas turi žemą glikemijos indeksą (35). Jis turi autentišką šviežio kokosų nektaro skonį su tinkamu subtilaus rūgštingumo ir vaisių saldumo balansu

***

Šviežios kokoso medžio sultys gali atrodyti mažai tikėtinas obuolių sidro acto šaltinis, tačiau ei, geri dalykai ateina iš stebinančių vietų. "Coco Junction" sidro actas turi 17 aminorūgščių ir antioksidacinių savybių, todėl jis naudingas širdžiai ir idealiai tinka žmonėms, bandantiems valdyti svorį.

Mūsų obuolių sidro actas yra išspaustas iš ekologiškų kokosų kliringo Filipinuose, kur geriausiai subalansuotos kokoso palmės pasaulyje yra nuo 1840 m. Jo egzotišką aštrumą grūdina šviežias vaisinis šviežio kokosų vandens saldumas.

Nesvarbu, ar tai būtų salotų padažas, sviesto padažas kitoje kepsninėje, ar kaip vienas iš jūsų virimo ingredientų, į savo valgį įpilkite kokteilį su kokosų sidro actu.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJOS: Naudokite padažams, salotų padažams ar panardinimams ruošti, kad pridėtumėte prie maisto. Arba paimkite 1-2 šaukštus vandens, kad natūraliai išvalytumėte kūną (kaip alternatyvą obuolių sidro actui).

SUDĖTIS: Ekologiška kokosų sula

LAIKYMAS: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.