FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
10 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Lankstus stiklas Lite 3mk
Produkto aprašymas + pagrindinės funkcijos

3mk lankstus stiklas Lite hibridinis stiklas, skirtas Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max
3mk lankstus stiklas Lite 6H hibridinis stiklas, skirtas Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max yra aukštos kokybės produktas, puikiai apsaugantis mūsų įrenginį. Lenkijos gamintojo 3mk pagamintas telefono stiklas dengia tik plokščią įrenginio ekrano dalį, todėl yra suderinamas su visais dėklais. Didžiausias "Flexible Glass Lite" privalumas yra neregėtai plonas dizainas. Stiklo ir folijos hibridas yra tik 0,16 mm storio ir garantuoja 6H kietumą.

3MK yra Lenkijos prekės ženklas, kuris daugiausia gamina grūdintą stiklą, hibridinį stiklą, dėklus ir apsaugines plėveles. Visi 3mk® produktai yra pagaminti labai atsargiai, sukurti taip, kad užtikrintų geriausią, labiausiai nematomą mūsų įrenginių apsaugą. Prekės ženklas pasižymi didele patirtimi, kurią patvirtino įvairūs tyrimai, sertifikatai ir apdovanojimai.

Prodiuseris

3MK

Serijos

Lankstus stiklas Lite

Produkto tipas

Hibridinis stiklas

Suderinamumo

Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max

Stiklo matmenys:

157 x 74 (+/- 2 mm)

Prietaiso matmenys:

160.71 x 78.58 mm

Aukšta apdirbimo kokybė ir tikslumas
3mk Flexible Glass Lite 6H, pritaikytas Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max ekranui, yra aukštos kokybės mūsų išmaniojo telefono ekrano apsauga. 6H kietumo ir įbrėžimų apsauga puikiai apsaugos jautriausią Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max ekrano dalį.
3mk stiklas buvo patobulintas specialiomis keraminėmis dangomis, kurių dėka buvo pasiektas didelis stiklo kietumas, viršijantis apsaugines plėveles.

Didelis atsparumas
Apsauginis ekrano stiklas, derinantis hibridinius sprendimus su aukštos kokybės dangomis, leis saugiai naudotis išmaniuoju telefonu bet kur. 3mk stiklo struktūra yra atspari lūžimui, o tai ypač naudinga nepageidaujamų kritimų metu.

Inovatyvūs sprendimai
Gamintojas savo gaminius projektuoja tikruose telefonuose, o tai leidžia išgauti tobulą formą, kurioje atsižvelgiama į visus mygtukus, garsiakalbius, jutiklius ir kameras - taip, kad gaminys puikiai tiktų įrenginiui. 3mk® produktai prilimpa dėka Inviscid-Sil, nelipnaus silikono, leidžiančio montuoti kelis kartus.

Rinkinyje yra:
1 vnt. "FlexibleGlass Lite™" ekranui Įtaisyti lipdukai - lengvam stiklo išdėstymui "Dust-Fix™™" lapai - padėti pašalinti dulkių daleles "Anti-Bubble Card™" - oro burbuliukams pašalinti "CleaningSet" - valyti ekraną



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.