FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

A2 ausų antgalis 3 5 mm ausų valiklis ir endoskopas 6 šviesos diodai

10,09 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
33 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

1080P HD belaidis otoskopo ausų vaško šalinimo įrankis su skaitmeniniu ausinių vašku Light, labai paprasta ir saugu naudoti, padeda bet kada ir bet kur patikrinti ausis, burną, nosį ar kitas kūno dalis.
3.5mm saugi ir pastovi temperatūra: Naudodami šį novatorišką ausų endoskopą galite lengvai pašalinti ausų vašką arba ištirti, ar nėra ausų infekcijų. Tai suteikia didelės skiriamosios gebos vaizdą, leidžiantį atlikti labai tikslų ausies kanalo ir ausies būgno tyrimą. Šis 3,5 mm ausies endoskopas tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams. Nesijaudinkite, ar jis bus karštas, ar šaltas, įmontuota sistema ją reguliuos pastovioje temperatūroje.

Neperšlampamas ir įkraunamas USB dizainas: IP67 vandeniui atsparus ausų endoskopas, labiau tinka suaugusiems, vaikams ir naminiams gyvūnėliams. Tinka kasdieniam valymui, lengvai valomas vandeniu arba nuvalomas alkoholiu, paprastas ir patogus! Šis endoskopo otoskopas yra praktiškas kasdieniniam ausų, nosies, burnos, gerklės ir kitų sveikatos problemų stebėjimui. Galite rūpintis savo šeimos ar draugų ir net savo augintinių sveikata.

Nepakeičiamas buitinis įrankis: jei jaučiate niežėjimą ar diskomfortą ausyse, ausies endoskopu galite lengvai patikrinti ausį dėl uždegimo. Jame yra įkraunama 350 mAh baterija, skirta ilgoms darbo valandoms, lengva ir lengvai nešiojama.

Pagamintas iš medicininio kompiuterio + silikoninės medžiagos, organinės kokybės, minkštas, o silikoninis apsauginis kištukas gali būti pritaikytas skirtingoms ausims. Su tinkamu polinkio kampu, kuris ne tik efektyviai valo ausų vašką, bet ir nesubraižo ausies kanalo. Jis atitinka ausies kanalo gylį, kuris gali apsaugoti mūsų ausies kanalą ir ausies būgną nuo sužeidimų.

Savybės:1. Itin plokščias 3,5 mm objektyvas2. 500 W pikselių, padidėjusio jautrumo jutiklis3. Belaidis "WiFi" ryšys, kuriuo paprasta naudotis4. Inovacijos Q-elastiniai ausų kaušai

Specifikacijos:

Linų skersmuo: 4,5 mm.
Židinio nuotolis: 1,5-2 cm.
Pikseliai: 5.0MP
Skiriamoji geba: 1080P
Vaizdo jutiklis: COMS
Kadrų dažnis: 30 kadrų per sekundę
Aplinkos temperatūra: -10 ~ 50 °C.
Gravitacijos jutiklis: 4 ašys
Šviesos šaltinis: 6 x šviesos diodai (5 x balta šviesa, 1 x mėlyna šviesa)
Baterijos talpa: 250 mAh.
Įkrovimas iš Ti Ich: 90 minučių
Darbo laikas: 90 minučių.
Budėjimo laikas: 120 dienų
Atsparumas vandeniui: (tik lęšiui!)
Suderinami įrenginiai: dauguma "Android" ir "iOS" išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių (nepalaiko žiūrėjimo kompiuteryje).

Į paketą įeina:
1 x otoskopas.5 x ausų kištukas.5 x medvilninis tamponas3 x pleiskanojantis tamponas.5 x alkoholiu suvilgytas tamponas.1 x ausies latako apsaugos kištukas.1 x USB duomenų kabelis.1 x Vartotojo vadovas (anglų kalba negarantuota).1 x daiktadėžė.

Pastaba: prieš naudodami patikrinkite savo aplinką. Nenaudokite produkto aplinkoje, kurioje kas nors bėga, kad išvengtumėte smūgių. Šis produktas nerekomenduojamas vaikams iki 3 metų amžiaus.

Lengvas prijungimas ir greitas valdymas: atsisiųskite programą atlikdami vos 4 veiksmus ir įdiekite ją į savo įrenginį. Prijunkite "Wi-Fi" telefono nustatymuose. Atidarykite programą ir ekrane pasirodys tiesioginis vaizdo įrašas. 1080P ausies endoskopą galite įdėti į laikiklį, kad būtų lengviau patikrinti. Išsaugokite veidrodžio vaizdus.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.