FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Aliuminio folijos juosta Savarankiškai dengianti vandeniui atspari izoliacinė juosta

15,25 € /vienetas kaina be mokesčio
Bus deramasi

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
15 vienetų
Šalis
Australija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
PS-15025BT
Paskutinis atnaujinimas
prieš 9 mėnesius

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

FUNKCIJOS
> Prekės ženklas: Prime Solutions
>Pagaminta taip
>Aukštos kokybės medžiaga
> Lengvas laikymasis
> Geras atsparumas plyšimui
>Nepriekaištinga apdaila

SPECIFIKACIJOS
> Klijai: akrilas
>Medžiaga: aliuminio folija + klijai + popierius
> Klijų tipas: Vandeniu aktyvuojamas, karštas lydymas
>Ypatybė: Atsparus vandeniui
> Lipnioji pusė: vienpusė
>Temperatūra:-40 ~ +120 °C
>Galimi dydžiai: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

Į PAKUOTĘ ĮSKAIČIUOTA
Pagal užsakymą

APIE PRODUKTĄ
Nustokite kovoti su netvarkinga, nepatikima ir sudėtinga lipni juosta. Prime Solutions aliuminio folijos juosta yra nauja, moderni alternatyva naudojimui namuose ir profesionaliam naudojimui. Mūsų aliuminio folijos juosta yra tvirtesnė nei lipni juosta, ją lengviau naudoti ir ji yra patikimesnė visiems jūsų klijavimo poreikiams. Jis gali būti naudojamas beveik viskam – nuo sandarinimo dėžučių iki plakatų tvirtinimo iki prietaiso vamzdžių tvirtinimo. Tai puikiai tinka vykstantiems projektams, kuriuos reikia greitai pataisyti.

>Prime Solutions aliuminio folijos juosta yra lengva, lengvai naudojama aliuminio folijos juosta, kurią galima tik pjaustyti ir suplėšyti. Tai suteikia jums geriausią kainos ir kokybės santykį, nes jį galima lengvai pakartotinai panaudoti keliuose projektuose, o ne išleisti daug vienkartinėms juostoms. Jis nedaro jokios žalos jokiam paviršiui, tačiau tuo pačiu efektyviai prilimpa prie savęs ar aplinkos.

>Aliuminio folijos juostos naudojamos ant stiklo pluošto ir aliumininių kanalų plokščių siūlių ir sandūrų. Padengti gumos pagrindo slėgiui jautriais klijais, jie puikiai apsaugo garus ir prisitaiko prie netaisyklingų paviršių. Aliuminio folijos juosta gali būti naudojama šilumos izoliacijai ekranuoti ir uždengti. Be to, jis yra paruoštas naudoti.
>Apvyniokite izoliaciją aplink kiekvieną ortakį taip, kad garų barjeras būtų nukreiptas į išorę. Atsargiai užklijuokite kiekvieną siūlę folijos juosta. Tęskite kiekvieno ortakio ilgį, užtikrindami, kad kiekvienas izoliacijos ritinys būtų tvirtai priklijuotas prie gretimos izoliacijos juostos.
>Aliuminio folijos juostos yra padengtos polimeru ir puikiai tinka elektros kabeliams dengti. Juostos taip pat gali būti naudojamos instrumentams, izoliaciniams kabeliams ir kitoms temperatūrai jautrioms elektros medžiagoms apvynioti.
>Prime Solutions aliuminio folijos juosta – tai patvarus, patvarus ir patikimas gaminys, kuris neatsilups ir neplyš. Skirtingai nuo kitų rinkoje esančių juostų, ši juosta nepaliks likučių ir ją galima nuimti nepaliekant lipnių likučių. Juosta yra geras pasirinkimas, kai reikia sandarinti ir apsaugoti.
>Aliuminio folijos juosta sukuria atspindintį sluoksnį ant jautrių ir gležnų paviršių, apsaugodama juos nuo aukštos temperatūros, ultravioletinių ir infraraudonųjų spindulių, taip pat drėgmės ir tam tikrų cheminių medžiagų. Sintetinės gumos lipnus pagrindas yra nereaguojantis, todėl jį galite tepti ant bet kokio paviršiaus.

PASTABA: ši prekė bus išsiųsta iš Australijos su greitojo pristatymo paslauga visoje Australijoje. **Įprastai veikiant Logistikos/Kurjerių paslaugoms (neatsižvelgiant į bet kokius sutrikimus ar spūstis), pristatymo terminas yra apie 3-6 darbo dienos adresams didžiuosiuose miestuose, miesteliuose ir miesto gyvenvietėse. Dėl kaimo adresų gali atsirasti papildomas kelių darbo dienų vėlavimas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.