FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Alogy Defense 360" apsauginis dėklas Produkto aprašymas + pagrindinės savybės

Svarbiausi produktai: Prekės ženklas: Alogy Produkto tipas: Šarvuotas apsauginis dėklas Modelis: Gynybos 360 dėklas Skirta: Samsung Galaxy S23 Plus Medžiaga: TPU (poliuretanas) + kompiuteris (polikarbonatas) Apsauginis kraštas: ekrano ir fotoaparato atskyrimas nuo žemės Atsparumo sertifikatas: MIL STD 810G 516.6 Mygtukai, apsaugoti specialiomis perdangomis Nemokama prieiga prie visų mygtukų ir jungčių Neriboja jokių telefono funkcijų Lygūs pjūviai naudojimas tampa malonesnis Rinkinio turinys: 1x Defense360 Pro šarvuotas dėklas, 1x ekrano apsaugos plėvelė
Aukščiausios kokybės apsauginis dėklas, puikiai sukurtas "Samsung Galaxy S23 Plus" iš "Alogy", yra saugi ir patikima įrenginio apsauga. Korpusas išsiskiria iš kitų dangtelių savo originaliu dizainu, kuris suteikia įrenginiui elegantišką ir stilingą charakterį. Dėklas atitinka karinio lygio "Drop-Test MIL STD 810G 516.6" atsparumo standartą, todėl užtikrina visapusišką apsaugą nuo smūgių.
Aukšta apdirbimo kokybė ir tikslumas "Defense360" telefono dėklas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Jis pagamintas iš termoplastinio poliuretano (TPU), kuris sugeria visus netikėtus kritimus, tolygiai paskirstydamas smūgio jėgą visame įrenginyje. Poliuretaną palaiko stiprus polikarbonato galinis skydelis, kuris ne tik suteikia visam reikiamam standumui, bet ir dėl itin originalaus modelio suteikia jam modernų dizainą.
Visas funkcionalumas Dėklas yra labai funkcionalus, nes jame yra visos reikalingos mygtukų ir lizdų išpjovos, todėl fotoaparatą, ausines ar įkroviklį galite naudoti neišimdami dėklo. Mygtukai yra apsaugoti specialiais dangteliais, kurie yra pagaminti iš lankstaus TPU, todėl jų funkcionalumas buvo išsaugotas
Korpusas taip pat turi apsauginį kraštą, kuris šiek tiek išsikiša virš dangtelio ir galinės kameros priekio ir galo. Taigi jis apsaugo jautriausias prietaiso dalis nuo pažeidimų, kuriuos sukelia prietaiso pastatymas ant plokščių paviršių, tokių kaip stalas ar stalas.
Visas funkcionalumas Palyginti plonas dizainas reiškia, kad dėklas neriboja išmaniojo telefono funkcijų. Jis visiškai suderinamas su belaidėmis technologijomis, todėl turime galimybę įkrauti indukciniu įkrovikliu.
Eco Small Package Mes sukūrėme savo produktų pakuotes taip, kad sutaupytume vietos! Atraskite savo rūpestį aplinka. Pasirinkite mažas pakuotes!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.