FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
14 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Jis turi didelį kiekį naftos mononesočiųjų angliavandenilių. Alyvuogių išspaudų aliejaus privalumai ypač akivaizdūs kepant nuo 130 iki 240 ° C. Esant tokiai temperatūrai, alyvuogių aliejus sudaro traškią, auksinę plutą, dėl kurios keptas maistas tampa daug patrauklesnis, nepakenkiant jo maistinei vertei.

Aliejus vargu ar įsiskverbia į maistą, todėl jis yra lengvas ir virškinamas. Alyvuogių aliejus nesulūžta, kai temperatūra yra ne didesnė kaip 240 ° C, o tai yra daug didesnis rūkymo taškas nei dauguma įprastų aliejų (pvz., Sojos pupelių aliejus arba saulėgrąžų aliejus). Jis gali būti pakartotinai naudojamas 3-4 kartus tol, kol po kiekvieno naudojimo jis kruopščiai filtruojamas per marlę, musliną arba tinkamą popierinį filtrą.

Graikiškas alyvuogių išspaudų aliejus yra alyvuogių aliejus, gaunamas iš alyvuogių aliejaus po pirmojo spaudimo. Baigus mechaninį alyvuogių aliejaus ekstrahavimą, apie 5-8% aliejaus lieka minkštime, kuris po to turi būti ekstrahuojamas naudojant tirpiklius - pramoninę techniką, naudojamą daugelio kitų valgomųjų aliejų gamyboje.

Kokybė skiriasi nuo sėklų aliejaus, nes išlaiko pagrindines alyvuogių aliejaus savybes ir savybes. Dėl cheminės sudėties jie yra atsparesni aukštai pristatymo temperatūrai nei augaliniai aliejai ir gali būti saugiai naudojami kepant seqünziellen. Jis taip pat turi didelį kiekį mononesočiųjų angliavandenilių, kurie padeda sumažinti skrandžio rūgštį ir palengvina virškinimą.

Minimalus užsakymas 1 padėklas.
Diapazono talpa: 160pcs x 5 litrai



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.