FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Amoner Lightning Cable 1.8 metrai" - MFi sertifikuotas, nailono pintas USB įkrovimas ir duomenų kabelis

Produkto aprašymas:
Atraskite "Amoner Lightning" laido, specialiai sukurto "Apple" įrenginiams sinchronizuoti ir greitai įkrauti, patogumą ir patikimumą. Šis 1,8 metro ilgio, MFi sertifikuotas kabelis puikiai tinka iPhone, iPad ir iPod, užtikrinant maksimalų suderinamumą ir našumą.

Pagrindinės savybės:

MFi sertifikatas: "Amoner Lightning" kabelyje yra oficialus "Apple" išleistas lustas, garantuojantis, kad įrenginiai bus saugiai sinchronizuojami ir įkraunami maksimaliu greičiu.

Puikus suderinamumas: MFi sertifikuotas kabelis suderinamas su visais Apple įrenginiais, turinčiais 8 kontaktų Lightning jungtį: iPhone 12/12Pro/12ProMax/11/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus ir iPad Mini/Air/Pro.

Kokybiškos medžiagos: Aukštos kokybės nailono pintas kabelis atlaiko dažną naudojimą ir lenkimą, išlaikydamas savo vientisumą net ir sulenkus daugiau nei 5000 kartų.

Greitas duomenų perdavimas ir įkrovimas: Sustiprintos kabelių šerdys užtikrina itin greitą duomenų perdavimo greitį iki 30 MB/s, o įkrovimo talpa - 5V / 1A, 5V / 2.1A, 5V / 2.4A.

Spalva ir dizainas: Stilingas juodos ir mėlynos spalvų derinys, suteikiantis elegantišką išvaizdą.

Produkto matmenys ir svoris: Pakuotės matmenys yra 14 x 10,2 x 2,6 cm ir sveria 70 gramų, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.

Idealus pasirinkimas: Šis laidas idealiai tinka tiems, kurie ieško patikimo "Lightning" laido savo "Apple" įrenginiams, kuris siūlo ilgalaikį ir greitą duomenų perdavimo greitį. Puikiai tinka naudoti namuose, biure ar kelionėse.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.