FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

3MK antivirusinė folija visam ekranui Prekės aprašymas + svarbiausios funkcijos

Silver Protection 3mk 7H viso ekrano antivirusinė folija, skirta Galaxy S21 Plus. Puikiai tinka Samsung Galaxy S21 Plus ekranui, garsaus prekės ženklo 3mk Silver Protection folija yra produktas, kuris, be apsauginių mūsų ekrano savybių, pašalina. ant jo besikaupiančios bakterijos. Jame naudojama antimikrobinė danga sunaikina 99,9% žinomų virusų, bakterijų, grybelių ir pelėsių. Folija veikia visą laiką, todėl apsaugo mūsų ekraną nuo kasdienio naudojimo metu ant jo besikaupiančių bakterijų.



Produkto akcentai: prekės ženklas
3mk
Serija
Sidabrinė apsauga
Produkto tipas
Antivirusinė apsauginė folija
Suderinamumas
Samsung Galaxy S21 Plus





Kodėl verta pirkti šį produktą? Storis: tik 0,17 mm Paviršiaus kietumas: 7H 3x padidina ekrano patvarumą. Patogus dėklui – suderinamas su dėklu Apsaugo nuo įbrėžimų Atspari įtrūkimams Self-Heal™ technologija – savaime gyja Rinkinio turinys: 1 x SilverProtection folija, Anti-Bubble kortelė ™, valymo rinkinys



Papildoma informacija: Didžiulis Silver Protection 3mk folijos pranašumas yra jos lankstumas, leidžiantis apsaugoti ir užapvalintą ekrano dalį. Gamintojas, norėdamas pratęsti folijos tarnavimo laiką, nusprendė panaudoti savaime atsinaujinančią dangą, dėl kurios folija veikia visą laiką ir gali pašalinti nedidelius pažeidimus ar įbrėžimus, atsiradusius naudojant telefoną. Self-Heal™ dėka lygiu folijos paviršiumi galime džiaugtis dar ilgiau, o montavimo metu susidarę burbuliukai išnyks per 72 valandas. SKAITYTI! * Sumontavus foliją, gali atsirasti oro burbuliukų ar montavimo pėdsakų. Dėl Self-Heal™ technologijos jie išnyks per 72 valandas.


3mk yra Lenkijos prekės ženklas, daugiausia gaminantis grūdintus stiklus, hibridinius stiklus, dėklus ir apsaugines plėveles. Visi 3mk® gaminiai yra pagaminti itin kruopščiai ir sukurti taip, kad mūsų įrenginiams būtų užtikrinta geriausia, galbūt nematoma apsauga. Prekės ženklas pasižymi didele patirtimi, kurią patvirtina įvairūs testai, sertifikatai ir apdovanojimai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.