FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Apsauginis atverčiamas dėklas: produkto aprašymas + akcentai

Svarbiausi produktai: Produkto tipas: Atverčiamas apsauginis dėklas Medžiaga: Eko oda + silikonas Suderinamumas: Samsung Galaxy A34 Uždarymas: magnetinė 360° telefono apsauga Speciali vieta kortelėms ir gryniesiems pinigams laikyti Funkcinis atvartas, virstantis stovu Tobulos formos išpjovos lizdams ir mygtukams Pagaminta iš ekologiškos odos atrodo išskirtinai elegantiškai
Aptakus magnetinio atverčiamo dėklo dizainas buvo puikiai suderintas su "Samsung Galaxy A34". Korpusas užtikrina aukštą apsaugos standartą ir nepaprastą, elegantišką dizainą. Dangtis pagamintas dėklo pavidalu, kuris puikiai apsaugos mūsų prietaisą nuo įbrėžimų ir pažeidimų.
Aukšta apdirbimo kokybė ir tikslumas Dėklas pagamintas iš ekologiškos odos (išorinės dalies) ir lankstaus TPU (vidinės dalies - dėklo) derinio, kuris yra atsparus smūgiams, taip užtikrinant aukštą apsaugos standartą. Korpusas turi lankstų rėmą, kurio dėka jis tiksliai supa visus prietaiso kraštus.
Dangtelis sukurtas taip, kad užtikrintų pagrindinę jūsų įrenginio apsaugą ir suteiktų jam elegantišką dizainą. Jis tvirtai prilimpa prie jo ir apsaugo jį nuo pažeidimų. Telefono dėklas užtikrina visas įrenginio funkcijas, įskaitant visas reikalingas lizdų išpjovas ir mygtukų dangtelius. Dangtis leidžia skambinti, kai priekinis atvartas yra uždarytas, nes garsiakalbiui yra speciali išpjova.
Įmontuota kišenė Gamintojas labai kruopščiai apgalvojo dėklo dizainą, kad jis būtų kuo funkcionalesnis. Vidinės kišenės gali lengvai sutalpinti, pavyzdžiui, mokėjimo korteles, grynuosius pinigus ar dokumentus. Kišenes galima rasti ant dėklo atvarto.
Vienas iš privalumų yra labai praktiška stovo funkcija, kurios dėka galime pailsėti telefoną ir naudotis įrenginiu nelaikydami jo rankoje. Tai puikiai tiks žiūrėti filmus ar serialus, taip pat skambinti vaizdo skambučiu.
Eco Small Package Mes sukūrėme savo produktų pakuotes taip, kad sutaupytume vietos! Atraskite savo rūpestį aplinka. Pasirinkite mažas pakuotes!
Viskas po ranka! Peržiūrėkite kitus mūsų pasiūlymus ir išsirinkite reikiamus priedus savo išmaniajam telefonui. Minėti! Galite rasti daugybę priedų, tokių kaip: grūdintas stiklas, laikikliai, automobiliniai įkrovikliai, FM siųstuvai, kabeliai ar ausinės.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.