FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Spartinte – aukštos kokybės rašalo papildymo rinkinys visiems rašalo spausdintuvams. Spartinte papildymo rinkinys: milžiniškas išlaidų taupymas!

Spausdintuvai atpigsta, tačiau rašalas tampa vis brangesnis! Kodėl? Žinoma, šių prietaisų gamintojai nori, kad pirktume originalias kasetes. Bet tai nėra verta, nes juose yra labai mažai rašalo!

Laimei, yra protingas šios problemos sprendimas! Naudodami unikalų "Sparink" papildymo rinkinį, galite pasiekti spausdinimo rezultatų taip pat, kaip ir originalią kokybę. Ar norite sutaupyti pinigų? Tada tiesiog užpildykite savo kasetes patys - negaišdami daug laiko! Aukštos kokybės rašalas leidžia labai sutaupyti išlaidų. Pildymas yra labai paprastas ir gali būti atliekamas naudojant visų tipų spausdintuvus ir fakso aparatus. Rašalo kiekio pakanka, kad spausdintuvo kasetės būtų visiškai papildytos net 20 kartų. Kad jūsų spausdintuvas nebūtų užterštas, mes įtraukiame spausdinimo galvutės valiklį! Taigi jums nebereikia išleisti daug pinigų spausdintuvo rašalui.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.