FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Premium ilgio tonkin bambuko stulpai/kulšetės (150cm dia. 5-6cm) bambuko skraidyklės meistravimui

iš 10,00 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 50,00 €

Bus deramasi
20,00 € nuo 1 iki 20 vienetų
15,00 € nuo 40 iki 80 vienetų
10,00 € nuo 160 iki 320 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
100,00 €
Esama kiekis
300 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
TB2024
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Pristatome mūsų aukščiausios kokybės "Tonkin" bambuko stulpų pasirinkimą, specialiai pasirinktą bambuko skraidymo strypų gamybai. Šie stulpai, garsėjantys savo puikiomis savybėmis, yra idealus pasirinkimas tiek profesionaliems strypų gamintojams, tiek "pasidaryk pats" entuziastams.
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Produkto savybės:
Ilgio parinktys: Galimi 150 cm ilgio.
Skersmuo: Kiekvieno poliaus skersmuo yra 5-6 cm.
Kokybė: Gauta iš 4-6 metų Tonkin bambuko, žinomo dėl savo storų ir ilgų pluoštų, didelio tankio, puikaus elastingumo, atsparumo ir tvirtumo.
Paruošimas: Kad būtų lengviau transportuoti, kiekvienas ilgas bambuko stulpas supjaustomas į du 150 cm ilgio kultivatorius.
Optimali medžiaga strypų gamybai:
Naudojant vieną bambuko stulpą musės strypui, užtikrinama geresnė kokybė ir vienodumas, palyginti su atsitiktinai surinktomis bambuko juostelėmis.
Natūrali bambuko spalva laikui bėgant keičiasi nuo žalios iki geltonos spalvos, todėl ji yra paruošta skaldyti į juosteles.
Kai kurie stulpai gali turėti nedidelių įtrūkimų dėl džiovinimo ir oro pokyčių, tačiau tai neturi įtakos jų tinkamumui skaldyti juosteles.
Tolesnis apdorojimas:
Padalinus bambuko juosteles reikia laikyti papildomus mėnesius, kad pluoštai stabilizuotųsi. Rekomenduojamas pakartotinis rankų tiesinimas (3-5 kartus), kad galutinis strypas būtų tiesus, greitai veikiantis ir aukštos kokybės.
Išlaidų efektyvumas ir pelno potencialas:
Pasirinkę šiuos aukščiausios kokybės "Tonkin" bambuko stulpus, galite žymiai sumažinti išlaidas ir potencialiai padidinti pelną 500–1000%, kai gaminate aukščiausios klasės skraidymo strypus.
Užsakymas ir pristatymas:
Apdorojimo laikas: maždaug 4-5 dienos.
Pristatymas: Apskaičiuota 2–4 savaitės per "China Post" oro paštą, pateikiant stebėjimą. Užsakant 20 ar daugiau vienetų, galima gabenti jūra ar geležinkeliu, o aptarnavimas nuo durų iki durų trunka apie 5–8 savaites.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, pašto ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga "nuo durų iki durų" su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internete. Laukiami individualūs prašymai.
Tinkinimas ir užklausos:
Nedvejodami susisiekite su mumis dėl bet kokių specialių reikalavimų ar pasirinktinių užsakymų.
Svarbi pastaba: Nepamirškite prie užsakymo pridėti savo telefono numerio, kad pristatymas būtų sklandus.
Dėkojame, kad atsižvelgėte į mūsų "Tonkin" bambuko stulpus savo skraidyklės gamybos projektams. Esame įsipareigoję tiekti aukštos kokybės medžiagas išskirtiniam meistriškumui.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.