FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

PLANTUP aukščio sulankstomas gėlių stovas yra efektyviausias sodinimo būdas. Jį sudaro gėlių formos vazonai, kurie sukraunami vienas ant kito, puikiai tinka žolelėms, žalumynams, gėlėms, daržovėms ir kt.

Tiesiog išplaukite viršutinį puodą ir vanduo teka iš jo į apatines pakopas. Puodai yra tvirtai išdėstyti vienas ant kito. Stovas gali tilpti iki 21 augalo ir gali būti dar aukštesnis su sutvirtinimais. Puikiai tinka balkonams ar mažiems sodams.

OPTIMALUS ERDVĖS NAUDOJIMAS: PLANTUP idealiai tinka mažoms erdvėms, kuriose nėra įprastų sodo zonų, pavyzdžiui, butų ir miesto aplinkos.
PUIKIAI TINKA PRADEDANTIESIEMS: Aukščio sulankstomi gėlių vazonai yra puikus pradinis rinkinys skanioms braškėms, vešlioms gėlėms ir aromatinėms žolelėms auginti.
SAVAIMINIO LAISTYMO SISTEMA: Kiekvienoje sėjinukų kišenėje yra įmontuotas laistymo bakas, iš kurio vanduo nuteka žemyn. Ši drenažo sistema leidžia vandeniui tekėti į žemesnį lygį, kol jis susikaupia apatiniame dėkle. Tai apsaugo šaknis nuo puvimo ir palaiko augalus sveikus.

Spalva: balta arba plyta



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.