MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Reguliari kaina: 280 PLNuro kaina: 180 PLN

Auna BoomtownAuna Boomtown USB yra CD grotuvo ir radijo derinys. Lagamino radijas išsiskiria moderniai funkcionalia apdaila, jis taip pat tinka mobiliosioms programoms - jis veiks namuose, darbe ir kelyje.

Po parodos prekės - korpuso paviršiuje gali būti mikro įbrėžimų. Jis bus išsiųstas pakaitinėje dėžutėje. 

Nesvarbu, ar esate kelyje, biure ar namuose: auna Boomtown USB CD grotuvas leidžia mėgautis mėgstamomis melodijomis bet kada ir bet kur.

Integruotas kompaktinių diskų įrenginys nuskaito CD, CD-R ir CD-RW diskus, o MP3 ir CD failus tvarko "flash drive". ir USB. Naudodami "Auna Boomtown" USB CD grotuvą galite klausytis mėgstamų hitų keliaudami. Radijas yra mobilus dėl akumuliatoriaus energijos ir praktiškos rankenos, kurios dėka mūsų laikas bus malonesnis, kai būsime kelyje. Dėl įmontuoto FM imtuvo visada galite būti atnaujinti ir sekti, pvz., "Bundesliga" žaidimus per radiją. Ausinių išvestis leidžia klausytis muzikos atskirai ir tapti nepriklausomiems nuo aplinkos triukšmų.

Pagrindinė informacijaMuzika keliui: Dėl patogaus svorio, mažo dydžio ir rankenos viršuje jis yra puikus muzikinis kompanionas. Klasikinis CD grotuvas: Vertikaliai integruotas CD įrenginys skaito tiek įprastus garso kompaktinius diskus, CD-R, CD-RW diskus, tiek MP3 / CD diskus.Sekite naujienas: FM radijas su rankine kanalų paieška turi monofoninį / stereofoninį jungiklį FM ir ištraukiamą teleskopinę anteną. Nostalgiškas dizainas: Klasikinis nešiojamas radijas su šiuolaikiniu funkcijų diapazonuSuderinamas ir praktiškas: MP3 atkūrimas su "flash drive" ir ausinių išvestimi individualiam muzikos klausymui

Apgyvendinimo įstaigos

Jungtys: 1 x 3.5mm lizdo ausinių išvestis
USB prievadas MP3 atkūrimui
Imtuvas / siųstuvas su rankine kanalų paieška
FM monofoninis / stereo jungiklis
Programavimo funkcija
Pakartokite funkciją
Ištraukiama teleskopinė antena
Galinis akumuliatoriaus skyrius
Leidžiami kompaktinių diskų įrenginių formatai: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
Palaikomi USB grotuvo formatai: MP3
Maitinimas: 220-240V ~ | 50/60Hz arba 6 x 1,5 V C akumuliatoriai (nepridedami)

Fiziniai parametraiMatmenys: apie 30 x 17 x 9 cm (PxHxD)Svoris: apie 1,2 kgPristatymo aprėptis1 x Radijas1 x Maitinimo kabelisVartotojo vadovas į pristatymą neįtrauktas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.