FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Automobilio klaidų kodų skaitytuvas "Bluetooth os DS150e"

30,33 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 60,66 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
5 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm8141
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


6 vienetų tekstiliniai lėkštės padėkliukai: Tekstilinės lėkščių plovyklos apsaugo jūsų stalą valgant ar patiekiant maistą. Jų minkšta ir stora medžiaga apsaugo stalą nuo įbrėžimų ir karščio, kurį gali sukelti karšti patiekalai ar lėkštės. Šios tekstilės poveržlės yra lengvai valomos, jas taip pat galima skalbti mašina.

6 padėkliukai: Padėkliukai puikiai tinka apsaugoti stalą nuo kondensacijos, kurią sukelia šalti gėrimai ar karšti gėrimai. Šios praktiškos poveržlės sugeria gėrimų drėgmę ir neleidžia stalo paviršiui sušlapti ar ištepti.

6 šaukštai peilių, šakučių laikiklių: Šaukštų, peilių ir šakučių laikikliai yra praktiškas sprendimas, kaip išlaikyti stalo įrankius tvarkingus ant stalo. Taigi jie ne tik palaiko stalą švarų, bet ir suteikia elegantišką ir tvarkingą išvaizdą valgio metu.

"Laxllent" indų poveržlė yra ne tik naudinga ir funkcionali, bet ir turi ypatingą dizainą, kuris sukuria malonią atmosferą ant valgomojo stalo. Rinkinio medžiaga yra aukštos kokybės ir patvari, todėl jums patiks jį naudoti daugelį metų.
Tai idealus pasirinkimas bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai būtų šeimos vakarienė, draugų susibūrimas, šventinis valgis ar net kasdienis naudojimas. "Laxllent" indų padėkliukas taip pat gali būti puiki dovana šeimai ar draugams, vertinantiems ypatingą valgymo namuose atmosferą ir stilių.

Šis aukštos kokybės indų padėkliukų rinkinys yra ir elegantiškas, ir praktiškas tiems, kurie atkreipia dėmesį į detales ir mėgsta apsupti save stilingais aksesuarais savo namuose. Tai pakelia stalo kultūrą į naują lygį ir garantuoja, kad prisidės prie malonesnio valgio.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.