FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
19 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Blucher" moteriškos espadrilės su platformos padu autentišku džiutu ir natūraliu esparto, siuvamu rankomis su tropinių gėlių raštais mėlynos ir baltos spalvos tonais. Išskirtinio dizaino ribotas leidimas, atitinkantis jūsų aprangos šalį, miesto ar Ibizos paplūdimį. Puikiai tinka dėvėti su džinsais, sijonais, kelnėmis ar šortais. Patogios espadrilės, kurias rankomis pagamino kvalifikuoti esparto meistrai Ispanijoje.

Autentiški sandalai, espadrilės blucher Women Esparto padų platforma arba aukštos kokybės džiutas. Išskirtinis dizainas, įkvėptas lapinės ir vešlios tropinės augmenijos Balio saloje Indonezijoje. Spaudinys, atspausdintas ekologiškais dažais, kurie yra ekologiški.

Džiuto espadrilės puikiai tinka derinti su jūsų išvaizda mieste, šalyje ar paplūdimyje. Puikiai dera su bet kokiais drabužiais, džinsais, kelnėmis, sijonais ar šortais, suknelėmis ir dar laisvalaikio kirpimu.

Jūsų komfortas ir drabužių miestas, padarykite šiuos espadriles džiutu, puikiais kelionių kompanionais šių vasaros atostogų metu. Elegantiškas ir nesenstantis dizainas, įkvėptas vešlios Indonezijos Balio salos dykumos. Idealiai tinka vasarai, pavasariui ir rudeniui, o jei jums pasisekė gyventi šiltoje vietoje, galite juos dėvėti ištisus metus.

Balio sandalai yra universalūs, gali būti derinami su beveik bet kokia išvaizda ar tendencija. Mėgaukitės nuostabiais pasivažinėjimais dviračiais po kaimą ar miestą, šveisdami šiuos autentiškus natūralius espadriles.


Priedai
Parsisiųsti failą dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Parsisiųsti failą dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.