FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Baseus Encok H17" yra ergonomiško dizaino ausinės, kurios ne tik garantuoja puikų naudojimo komfortą, bet ir puikią garso kokybę. Unikalus aksesuaro dizainas leidžia puikiai prisitaikyti prie ausies formos , o mažos angos korpuso gale, įskaitant, papildomai sustiprina bosą . Garsas yra švarus ir gerai subalansuotas, kad galėtume visiškai mėgautis mėgstama muzika.
Specifikacijos:

Prekės ženklas: Baseus
Modelis: Encok H17
Medžiaga: ABS + TPE
Ausinių tipas: į ausį, laidinis
Dažnio atsakas: 20 - 20 000 Hz
Kabelio ilgis: 1,1 m
Jungtis: 3.5mm mini lizdas
Suderinamumas: Android / iOS

Svarbiausios funkcijos:

Ausinės, puikiai telpančios į ausį
Lengvas ir kompaktiškas
Atsparus vandeniui ir prakaitui
Dizainerio išvaizda
Nuotolinio valdymo pultas, leidžiantis akimirksniu perjungti dainas, valdyti garsumą ir atsiliepti į telefono skambučius vienu mygtuku.

Labai paprasta naudoti
Ilgas, lankstus laidas ir ant jo uždėtas praktiškas nuotolinio valdymo pultas leidžia akimirksniu perjungti dainas, valdyti garsumą ir atsiliepti į telefono skambučius vienu mygtuku. Viskas pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų (PC).
Klausykitės muzikos ten, kur norite
"Baseus" į ausis įdedamos ausinės pasižymi paprastu, madingu dizainu ir patogiu valdymu. Dėl patvaraus, lankstaus TPE laido galite juos naudoti bet kur – nuo bėgiojimo iki atsipalaidavimo patogiai namuose. Muzikos klausymosi komfortą taip pat užtikrina grojimo / pristabdymo funkcijos arba patogus kito takelio pasirinkimas. Ausines galite prijungti prie bet kurio įrenginio su 3,5 mm mini lizdo prievadu.
Ausinių funkcija
Jei dažnai kalbate telefonu ir nenorite kiekvieną kartą pereiti prie kitų funkcijų, ausinių su mikrofonu dėka ši veikla bus daug lengvesnė. Integruotas mikrofonas puikiai tinka skambinti laisvų rankų įranga, o vienu integruoto nuotolinio valdymo pulto mygtuku galite perjungti iš muzikos į pokalbį ir atgal.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.