Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

„Baseus“ vaizdo kabelis didelės raiškos serijos HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m juodas

2,92 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau
Pasiūlymo galiojimo laikas netrukus baigsis
Paskubėkite, pasiūlymo galiojimo laikas baigiasi šiandien. Nedelskite ir nepraleiskite šanso!

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Slovakija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Kontaktas Paskambink

„Baseus“ vaizdo kabelis didelės raiškos serijos HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m juodas - apibūdinimas

„Baseus High Definition“ serijos HDMI 2.0 laidas užtikrina puikią vaizdo kokybę iki 4K. Dėl tobulo garso ir vaizdo sinchronizavimo galite patogiai žiūrėti mėgstamus filmus ir serialus, o naujausio HDMI 2.0 standarto naudojimas leidžia pasiekti iki 18 GB/s pralaidumą. Kabelis taip pat palaiko dinaminį HDR, garantuojantį fantastišką vaizdo aiškumą ir turtingas detales.
Didelė vaizdo raiška
Aukščiausios kokybės vaizdai dabar pasiekiami. „Baseus High Definition Series“ laidas garantuoja iki 4K skiriamąją gebą esant 60 Hz. Jis suderinamas su HDMI 2.0 ir jį sklandžiai prijungsite prie įvairių įrenginių, tokių kaip kompiuteris, PS 3 nešiojamasis kompiuteris, PS 4 arba priedėlis. Kabelis rodo vaizdą 21:9 formatu ir siūlo du režimus: kopijuoti ir išplėsti.
Pastebėsite kiekvieną smulkmeną
Gaminys palaiko dinaminį HDR, o tai reiškia, kad jis puikiai atkuria spalvas ir suteikia dar sodresnį detalų vaizdą. Naudodami jį visada galėsite mėgautis puikia kokybe – žiūrėti atostogų nuotraukas, organizuoti kino vakarą ir patogiai dirbti dideliame ekrane. „Baseus“ pateiks jums vaizdus, kurie džiugins didele raiška, daugybe detalių ir natūraliomis, ryškiomis spalvomis.
Sukurkite kino teatrą savo namuose
Kas dar daro „Baseus“ HDMI laidą tokiu tinkamu filmams žiūrėti? Tai garantuoja puikų vaizdo ir garso sinchronizavimą. Taigi galite dar labiau pasinerti į mėgstamo režisieriaus sukurtą pasaulį. Suorganizuokite filmų nakties maratoną sau ir savo draugams arba sukurkite privatų namų kiną, kad galėtumėte patogiai žiūrėti naujas priklausomybę sukeliančio serialo serijas.
Jis jums tarnaus ilgai
Adapteris yra patvarus ir stebėtinai atsparus nusidėvėjimui. Paauksuotos jungtys yra sunkiai jautrios dilimui ar oksidacijai, todėl jos jums tarnaus ilgai. Patvari PVC pynė apsaugo alavuotą vario kabelio laidą, todėl adapteris yra atsparus lenkimui ir atsitiktiniam trūkčiojimui. Sėkmingai naudosite jį kasdien, nesijaudindami, kad per greitai jį sugadinsite.


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.