FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Biuro kojų atramos pėdos pagrindas Reguliuojamas patogus tvirtas pėdos pagrindas

15,99 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Kontaktas Paskambink

Biuro kojų atramos pėdos pagrindas Reguliuojamas patogus tvirtas pėdos pagrindas - apibūdinimas

Reguliuojama biuro kojų atrama Produkto aprašymas + Akcentai

Pagrindinės savybės: Gaminio tipas: Kojų atrama/reguliuojamas stovas Medžiaga: Plienas, plastikas Spalva: Juoda Matmenys: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (ilgis/plotis/aukštis) Keliamoji galia: 20kg Pakreipimo kampas: +20° ~ -20° Svoris: 2225g Pakreipimo reguliavimas: realiuoju laiku Ergonomiško dizaino Teigiamas poveikis sveikatai ir komfortui Sumažinkite kojų ir stuburo nuovargį ir įtampą Rinkinio turinys: 1x kojų atrama
Parama jūsų sveikatai Patogi ir ergonomiška kojų atrama daugiausia pagaminta iš plieno. Šio pagrindo konstrukcijoje yra keturios guminės kojos, turinčios stabilizavimo funkciją, užkertančios kelią atsitiktiniam judėjimui. Kam pėdos poilsis bus tobulas sprendimas? Stalo darbuotojai: Tiems, kurie ilgas valandas praleidžia prie kompiuterio, kojų atrama gali padėti išlaikyti patogią sėdėjimo padėtį, sumažindama kojų įtampą. Biuro darbuotojai: Žmonės, dirbantys biuruose, kurie patiria ilgą sėdėjimą, gali pasinaudoti ergonominiais sprendimais, tokiais kaip ši kojų atrama, kad pagerintų komfortą ir sveikatą. Žmonės, turintys nugaros problemų: Tiems, kurie kovoja su nugaros problemomis, tinkamas pėdų ir kojų išlyginimas gali būti naudingas laikysenai ir komfortui. Sveiki žmonės: Aktyvūs žmonės, norintys rūpintis savo sveikata, taip pat gali pasinaudoti ergonominėmis savybėmis, tokiomis kaip pėdų atrama, kad sumažintų įtampą ir diskomfortą.
Komfortas ir ergonomika Kojų atrama yra ne tik praktiškas, bet ir svarbus ergonomiškas sprendimas, teigiamai veikiantis kasdienį komfortą. Jo naudojimas prisideda prie laikysenos gerinimo, kuris yra labai svarbus stuburo sveikatai išlaikyti. Dėl tinkamos pėdų padėties kojų atrama padeda sumažinti stuburo įtampą ir sumažinti apatinės nugaros dalies įtampą. Tai sumažina kojų nuovargį, bet taip pat sumažina įtampą šioje kūno dalyje. Dėl galimybės pastatyti kojas patogioje padėtyje, kojų atrama padeda tolygiai paskirstyti svorį, pašalindama per didelę įtampą tam tikrose kojų vietose. Tai ypač svarbu žmonėms, kurie patiria raumenų įtampą ar diskomfortą, susijusį su ilgu sėdėjimu ar stovėjimu.
Stabilumas: Kojų atramos pagrinde yra 4 guminės pėdos, kurios veiksmingai apsaugo nuo atsitiktinio pasislinkimo, o tai leidžia vartotojui susikoncentruoti į atliekamą užduotį, nereikia nuolat reguliuoti pėdų padėties.
Visiškai reguliuojamas pakreipimas Papildomas šios kojų atramos privalumas yra reguliuojamas dizainas, leidžiantis reguliuoti pasvirimo kampą nuo +20° iki -20°. Tai reiškia, kad vartotojas gali individualiai reguliuoti pagrindo pokrypį pagal savo pageidavimus ir ergonominius poreikius. Reguliuojamo pakreipimo kampo funkcija suteikia lankstumo naudojant kojų atramą, todėl ją galima pritaikyti skirtingoms sėdėjimo padėtims. Kai kuriems žmonėms nedidelis pėdų pasvirimas prisideda prie dar didesnio komforto ir sumažina įtampą stuburo ir kojų srityje. Be to, galimybė reguliuoti pasvirimo kampą reiškia, kad kojų atramą galima pritaikyti prie besikeičiančių sąlygų ir vartotojo pageidavimų darbo metu.
Matmenys, svoris ir maksimali apkrova Pėdų atrama pasižymi praktiniais matmenimis ir savybėmis, į kurias verta atsižvelgti renkantis ergonomišką įrangą. Čia pateikiama išsami informacija apie šios bazės matmenis ir parametrus: Pado matmenys: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (ilgis/plotis/aukštis) Bazinis svoris: 2225 g Maksimali keliamoji galia: 20 kg Šie tikslūs matmenys ir parametrai leidžia efektyviai pritaikyti pėdų atramą skirtingoms darbo vietoms. Be to, maksimali 20 kg apkrova rodo tvirtą konstrukciją, kuri yra svarbi užtikrinant saugumą ir ilgaamžiškumą naudojimo metu.
Masažas Mėgaukitės papildoma raminančia patirtimi su trimis masažo juostomis, kurios švelniai stimuliuoja akupunktūros taškus ant jūsų kojų padų. Šis subtilus masažas ne tik suteikia greitą palengvėjimą, bet ir padeda pagerinti kraujotaką kojų srityje. Tai tarsi mini masažas, kuris lydi jus visą dieną, rūpinantis jūsų kojų komfortu.
PRODUKTŲ GALERIJA _________________________________
Dažnai užduodami klausimai Kokios medžiagos buvo naudojamos gaminant šią pėdos bazę?
Pėdos pagrindas pagamintas iš plieno ir plastiko derinio, užtikrinant tvirtą konstrukciją ir ilgaamžiškumą.
Kokie yra šio pėdos pagrindo matmenys?
Pagrindo matmenys yra 38 cm ilgio, 30 cm pločio ir 13,5 cm aukščio, todėl jis yra praktiškas ir lengvai pritaikomas prietaisas.
Kokia yra didžiausia šios pėdos pagrindo keliamoji galia?
Maksimali keliamoji galia yra 20 kg, o tai įrodo tvirtą konstrukciją ir leidžia saugiai naudoti


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas
  • Grynais
  • Mokėjimas online
  • Paypal
  • VISA
  • MasterCard

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.