MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Džiuto alpargatas manoletinas espadriles balerinos moterims su autentiškais natūraliais esparto padais rankomis siūtais indų įkvėpimo rausvais ir elektriniais mėlynais tonais. Tikras riboto leidimo dizainas, kuriame dera jūsų romantiška išvaizda, prisegimas, paplūdimys, šalis ir miestas. Puikiai tinka derinti su džinsais, sijonais ar šortais. Patogūs batai, rankų darbo Ispanijoje.

Esparto manoletinas sandalai tikros rankomis austos espadrilės šokėjos moterims su paprastu padu autentišku aukštos kokybės džiutu. Puikus spausdinimo raštas, įkvėptas Bombėjaus miesto induistų moterų dėvimų chalatų spalvų. "Zebra Print", pagamintas iš ekologiškų dažų, kurie yra ekologiški. Alpargatas idealiai tinka derinti su bet kokia jūsų išvaizda, romantiška, miesto, šalies, paplūdimio ar Ibizos hipiu, net kai kurie apsirengę labiau atsitiktiniu kirpimu.

Jūsų miesto drabužiai ir patogus prigludimas daro šiuos natūralius esparto espadriles rankomis austus nepakeičiama avalyne bet kuriam lagaminui šią vasarą. Nesenstantis ir elegantiškas spaudos dizainas, įkvėptas nuostabaus Indijos miesto. Idealiai tinka dėvėti vasarą, rudenį ar pavasarį ir net žiemą.

Bombėjaus balerinų basutės yra itin universalios, nes išeina kartu su beveik bet kokia tendencija ar išvaizda.

Mėgaukitės pasivažinėjimais dviračiais po kaimą, paplūdimį ar miestą. Mėgaukitės patirtimi DOROTHY MAMBO™.


Priedai
Parsisiųsti failą dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(20).pdf Parsisiųsti failą dorothy-mambo-mogambo-ss17(20).pdf


Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.