FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
9 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ergonomiškas, lengvas dizainas puikiai prisitaiko prie bet kokios rankos Maišymas dar niekada nebuvo toks patogus. Ergonomiškas, lengvas dizainas tinka bet kuriai rankai. Minkšto prisilietimo, neslystanti rankena ir lengvai pasiekiami bei dideli mygtukai užtikrina optimalų komfortą ir visišką įrenginio valdymą.

Tobula maisto tekstūra dėl laipsniško greičio valdymo ir "Turbo" funkcijos. Sklandus greičio valdymas pagal 12 siūlomų leidžia pasirinkti tinkamiausią greitį mūsų patiekalui. Norėdami pasiekti maksimalų reikliausių indų galios lygį, paspauskite mygtuką Turbo.

Susmulkinti produktai per kelias sekundes Svogūnų pjaustymas dažnai sukelia vandeningas akis. Dabar galite išgelbėti save nuo šio susierzinimo. Patogus smulkintuvas leis greitai ir lengvai sumalti daržoves, žoleles, riešutus, mėsą ir sūrį. Jis paruoštas naudoti vos per kelias sekundes ir lengvai valomas, nes indą (be motorizuoto dangčio) galima plauti indaplovėje.

Maišymo indas taip pat padės išmatuoti ingredientus. Ar dažnai ruošiate mažas porcijas? Maišymo indas taip pat tarnauja kaip matavimo puodelis ingredientams matuoti. Dėl pritvirtinto dangčio galite uždaryti indą su turiniu ir laikyti šaldytuve.

Leidžia be rūpesčių atjungti gnybtus nuo prietaiso korpuso Tai leidžia be rūpesčių ir labai patogiai atjungti gnybtus nuo prietaiso korpuso. Baigę išlaisvinkite savo įrangą vienu spustelėjimu. Dabar galite greitai ir lengvai juos išvalyti po tekančiu vandeniu arba indaplovėje.

Tipas: rankinis maišytuvas
Galia: 600 W
Greičių skaičius: 12
Turbinos / impulso funkcija: taip
Pjovimo peiliai: nerūdijantis plienas
Patarimas: plastikiniai
Galima plauti indaplovėje: Taip
Maitinimo laido ilgis: 140 cm
Pridedami priedai:
- 2 x Apsauginis dangtelis

- 1 x Maišymo indas / matavimo puodelis

- 1 x Rankinis plastikinis maišytuvas

- 1 x Universalus smulkintuvas

Spalva: balta
Matmenys: 39.3 x 5.5 x 6.2 mm
Svoris: 1,1 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.