FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
8 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


TOBULAS SIURBIMAS ĮŽENGIA Į NAUJĄ ERĄ
Mūsų pasaulyje atsirado naujas valymo stilius. Dėl savo atminties "Conga Series 1190" atlieka savo darbą visiškai efektyviai nuo pat pradžių iki grįžimo namo. Nuostabūs posūkiai pašalina kiekvieną dulkių dėmę, o valymo sistema yra patikima. Jis visada pasiruošęs valymui ir tai daro optimaliai, trumpiausiu būdu tarp dviejų taškų. Kai patikėsite jam valyti namus, pastebėsite skirtumą. Jis valo visą dengtą paviršių ir žino, kada ir kaip grįžti į įkrovimo stotelę.
"2-IN-1" ROBOTŲ SIURBIMAS: ŠLAVIMAS, SIURBIMAS,
"Conga" robotų serijos pavyzdys yra funkcionalumas.

IŠMANI IR TVARKINGA NAVIGACIJA, VALO VISĄ PAVIRŠIŲ
Mėgaukitės išmania ir netvarkinga navigacija su žemėlapiais ir atmintimi naudodami "iTech Gyro" technologiją. "Conga Series 1190" yra skirta visų tipų grindims ir visiškai prisitaiko prie jūsų namų, valydama visą dengiamą paviršių, eina po baldais, aptinka kliūtis ir apsaugo nuo smūgių ar kritimų. Kiti robotai dulkių siurbliai gali tapti nešvaresni nei švarūs, tačiau šis pažangus modelis valo orą didelio efektyvumo filtru, kuris sulaiko dulkes ir alergenus.
VISADA NUKREIPKITE EFEKTYVIAUSIĄ MARŠRUTĄ NAUDODAMI SAVO ATMINTIES SISTEMĄ
Prisiminkite maršrutą, kad visada rastumėte greičiausią ir efektyviausią maršrutą, ir grįžkite į įkrovimo stotelę iškart po valymo su atminties valdymo sistema. Robotas tiksliai žino, kur jis yra, kur jis praėjo ir kur jis dar nedingo.

6 AUTOMATINIAI VALYMO REŽIMAI: PAMIRŠKITE VALYMĄ
Naujasis "Conga 1190" serijos robotas turi 6 automatinius valymo režimus, kurie prisitaiko prie visų tipų paviršių ir poreikių. Pasirinkite režimą iš nuotolinio valdymo pulto ir voila, tai taip paprasta.

Giroskopinis režimas: tvarkingai ir protingai nuvalykite visą padengtą paviršių ir greičiausiu būdu grįžkite į įkrovimo pagrindą.
Giluminio valymo režimas: kruopščiai išvalykite visą namą ir kelis kartus siurbkite maksimalia galia tam tikrose vietose kiekviename namo kambaryje. Robotas keliauja dviem etapais: pirmasis - "Gyro" režimu, o antrasis - automatiniu režimu.
Apvado režimas: viena iš nešvariausių vietų paprastai yra kraštai arba grindjuostės. Dėl šios priežasties "Conga" robotų serija turi specialų režimą, skirtą pašalinti visus nešvarumus, susikaupusius aplink sienas ir baldus.
Rankinis režimas: mėgaukitės visišku roboto valdymu nuotolinio valdymo pultu ir nukreipkite jį į norimą vietą. Šiuo rankiniu režimu robotas patogiai ir akimirksniu pašalina nešvarumus iš konkrečių vietų.
Spiralinis režimas: jei viename taške susikaupia nešvarumų, robotas nedelsdamas pašalins nešvarumus. Pavyzdžiui, jei gaminate maistą ir puodą miltų apvers.
Grįžimas namo: įsijungia automatiškai, kai robotas baigia valyti arba akumuliatorius senka, o grįžęs į įkrovimo stotelę jis toliau valo, kad pašalintų paskutinius nešvarumų pėdsakus, kurie gali likti. Be to, šį režimą taip pat galite įjungti rankiniu būdu naudodami nuotolinio valdymo pultą.

IŠSKIRTINIS GILUMINIO VALYMO REŽIMAS, UŽTIKRINANTIS DAUGIAUSIAI VALYMO
Pasiruoškite papildomam giliam valymui. Naudojant šį režimą, "Conga 1190" serija pašalina visus nešvarumus iš kiekvieno namo kambario, nepalikdama dulkių. Valymas užprogramuotas dviem etapais: pirmasis "Gyro" režimu, kai robotas protingai ir tvarkingai išvalo visą dengtą paviršių, ir antrasis, kuriame robotas kelis kartus praeina per visus namo taškus, kad paliktų absoliučiai tobulą apdailą.
JŪSŲ NAMAI VISADA ŠVARŪS IR MAKSIMALIAI GALINGI
Jo galinga turbina padidina didelę siurbimo galią iki 1400 Pa dėl "ForceImplode" sistemos. Tai garantuoja švarias grindis visada ir pašalina visus nešvarumus nuo bet kokio paviršiaus. Be to, nėra kampo, iš kurio būtų galima pabėgti dėl dviejų šoninių šepečių, kurie padeda įstumti visus nešvarumus į siurbimo antgalį.

VALYKITE, KAI NESATE NAMUOSE, PLANUOKITE IR PAMIRŠKITE
Jis yra visiškai programuojamas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Pamirškite apie kasdienes valymo užduotis, užprogramuokite robotą valyti pasirinktas dienas pasirinktu laiku ir skirkite savo laiką tam, kas jums labiausiai patinka.
PAŠALINKITE NUOSTABIAUSIUS NEŠVARUMUS
Pašalina visų tipų nešvarumus 3 galios lygiais. Pasirinkite "Eco" režimą paviršiaus valymui su minimaliu nusidėvėjimu, įprastą kasdienio valymo režimą neprarandant energijos ir turbo režimą (1400 Pa) giliam valymui.
3 GALIOS LYGIAI VISŲ TIPŲ NEŠVARUMAMS
Pašalina visų tipų nešvarumus 3 galios lygiais. Pasirinkite "Eco" režimą paviršiaus valymui su minimaliu nusidėvėjimu, įprastą kasdienio valymo režimą neprarandant energijos ir turbo režimą (1400 Pa) giliam valymui.

Techniniai duomenysPrekės ženklas: CecotecModelio numeris: Conga Series 1190Produkto matmenys: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kgTalpa:    0, 



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.