FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"Chimpan Tree" šeimos stalo žaidimas "Family Fun"

8,08 € - 22% 10,40 € /vienetas kaina be mokesčio

Minimali kaina nuo 30 dienų iki nuolaidos: 8,08 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
50 vienetų
Šalis
Didžioji Britanija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
3 nap
Paskutinis atnaujinimas
prieš 2 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

KATAPULT SAVO ŠOKINĖJANČIAS BEŽDŽIONES - Šis strateginis šimpanų medžio žaidimas puikiai tinka bet kokiai progai. Padarykite šį rinkinį puikų, nesvarbu, ar tai būtų vaikų vakarėlis, šeimos žaidimų vakaras ar net kelyje, stovyklaujant ar atostogaujant. Su šiuo beždžionių šokinėjimo žaidimu jūsų šeima turės valandų valandas linksmybių! Šis stalo žaidimas ne tik suteikia valandų valandas nesibaigiančių linksmybių, bet ir padeda vaikams išmokti strateginio socialinio mąstymo įgūdžių bei lavina smulkiąją motoriką. Kas bus karūnuotas geriausiu "Chimpan Tree" nugalėtoju?
KLASIKINIS ŽAIDIMAS, KURIS NIEKADA NESENSTA - Suteikdamas puikią pramogą vaikams ir suaugusiems, šis žaidimas ištisas kartas linksmino šeimas! Ar būsi pirmasis žaidėjas, kuris katapultuos savo šimpanzes į medį! Kiekvienas žaidėjas paeiliui apverčia savo "Chimp" į medį iš savo paleidimo padėklo, jei jiems pasiseks, "Chimps" pasisuks nuo šakų. Pirmasis žaidėjas su visais savo šimpanziais, kabančiais nuo medžio, yra nugalėtojas. Žaiskite su savo vaikais, draugais ar visa šeima.
PUIKIAI TINKA BET KOKIAI VAKARĖLIO PROGAI - Šis "Chimpan" medžio žaidimas puikiai tinka bet kokiai progai ar šeimos nuotykiams. Nesvarbu, ar per Kalėdas, gimtadienius, šeimos žaidimų vakarą ar net stovyklavimą, šis žaidimas tikrai privers visą šeimą smagiai praleisti laiką kartu. Šis žaidimas skatina ankstyvą visų vaikų motorinių įgūdžių vystymąsi, nuo rankų ir akių koordinacijos iki kantrybės, ir ne tik tai, kad jis suteikia vaikams begalę valandų pramogų. Šis visų laikų mėgstamiausias retro žaidimas taip pat yra ideali dovana bet kokiai progai.
PRODUKTO SPECIFIKACIJOS - Apima 1x beždžionių medžio pagrindą ir įvairių spalvų beždžionių asortimentą (mėlyną, raudoną ir geltoną). Reikalingi mažiausiai 2 žaidėjai. Pakuotės matmenys - H6cm x W27cm x D27cm. Tinka 3 metų ir vyresniems.
EPINĖS LINKSMYBĖS! ASORTIMENTAS - Epic Fun produktai yra akimirksniu atpažįstami iš jų ryškios iliustracinės pakuotės. Šis fantastiškas asortimentas apima viską nuo klasikinių vaikų stalo žaidimų iki šeimos žaidimų. Siūlome daugybę žaidimų, kurie siūlo neįtikėtiną kainos ir kokybės santykį, tačiau nekenkia kokybei



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.