FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
11 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Stiklinė šviežiai spaustų sulčių kiekvieną dieną!
Išbandykite natūralias, maistingas sultis, kurias nesunkiai pasigaminsite namuose. Su Lafe citrusinių vaisių spaudimu išgausite skanių ir gaivių sulčių. Citrusinių vaisių sulčiaspaudės yra puikus sprendimas žmonėms, vertinantiems aktyvų gyvenimo būdą ir subalansuotą mitybą.

• 2 darbo kryptys.
• Sietą, kad atskirtumėte minkštimą nuo sulčių.
• 40W galia.
• Nuimamas 0,5L ąsotis.
• Triukšmo lygis 60 dB.

Skaidrios sultys be minkštimo
Įrenginyje yra sietelis, kuris atskiria likusį minkštimą nuo sulčių, todėl visada gausite skaidrias sultis. Sulčiaspaudę labai lengva išardyti, o dalis, kurios liečiasi su vaisiais (sietelį ir ąsotį), galima plauti indaplovėje.
Paprasta operacija
Sulčiaspaudės naudojimas labai paprastas – užtenka perpjauti vaisius per pusę ir prispausti prie kūgio. Prietaisas įsijungia automatiškai, kūgis keičia sukimosi kryptį su kiekvienu paspaudimu. Visa tai tam, kad iš prinokusio apelsino ar greipfruto išsiskirtų kuo daugiau sulčių.
Nuimamas ąsotis
0,5 l sulčių indą lengva paslėpti šaldytuve su nepanaudotu gėrimu. O gradacija leidžia išmatuoti reikiamą sulčių kiekį. Visi sulčiaspaudės Lafe plastikiniai elementai, kaip ir ąsotis, pagaminti iš kokybiško plastiko, skirto saugiam sąlyčiui su maistu, todėl galite būti tikri, kad jūsų sultys bus ne tik skanios, bet ir sveikos.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.