FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
20 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

COMER etikečių spausdintuvas suderinamas su "Windows", "Mac" ir "Linux" sistemomis ("iPhone", "iPad", "ChromeBook" nepalaikomas). Spausdintuvas gali būti naudojamas su "Thermal Direct" etiketėmis, įskaitant siuntimo etiketes ir brūkšninius kodus, ekologišką siuntimo etiketę, be rašalo kasetės, puikiai tinka "Amazon", "eBay", "Shopify", "Etsy", "PayPal", "Shippo", "Stamps" ir kitiems, pirmajam internetinių pardavėjų pasirinkimui ir naujoms mažoms įmonėms.
[150 mm/s didelės spartos spausdinimas]: COMER etikečių spausdintuvas turi tikslią japonišką ROHM spausdinimo galvutę. Šioje spausdinimo galvutėje naudojama naujausia plonos plėvelės terminio tiesioginio spausdinimo technologija, todėl spausdinimo greitis yra greitesnis, stabilesnis ir švaresnis (203 DPI). RX416 spausdintuvas gali spausdinti daugiau nei 80 etikečių per minutę.
COMER etikečių spausdintuvas yra su USB atmintine. Į jį susiuvamas spausdintuvo diegimo vaizdo įrašas. Tai leidžia klientams lengviau naudoti naująjį spausdintuvą. Vartotojo vadovas ir spausdintuvo tvarkyklės taip pat buvo įkeltos į oficialią prekės ženklo svetainę. Prieš spausdindami atsisiųskite tvarkyklę iš oficialios svetainės arba USB tvarkyklės.
[Smarter]: COMER terminių etikečių spausdintuvas automatiškai aptinka ir įtraukia etiketes. Dėl automatinio etikečių atpažinimo jis tinka tiesioginėms šiluminėms etiketėms, kurių plotis yra nuo 1,57 colio iki 4,1 colio, neribojant etiketės aukščio. Idealiai tinka siuntimo etiketėms, sandėlio etiketėms, brūkšniniams kodams, identifikavimo etiketėms, didelės apimties siuntimo etiketėms ir kt.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.