FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
11 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Sound Blaster X1" išorinė garso plokštė
"Sound Blaster X1" išorinė garso plokštė
"Sound Blaster X1"

Didelės skiriamosios gebos USB DAC su "Super X-Fi" ausinių stiprintuvu

Atraskite informacijos, kurios dar niekada negirdėjote, naudodami "Sound Blaster X1".

Itin kompaktiškas "Sound Blaster X1", specialiai sukurtas taip, kad užtikrintų galingą ir nesugadintą ausinių garsą, akimirksniu pagerina didelės skiriamosios gebos garso kokybę su integruotu AKM 4377 DAC. Kartu su "Ti/Burr-Brown INA1620" dvigubu stiprintuvu "Sound Blaster X1" sustiprina ir užtikrina aiškų garsą, kad dar labiau pagerintų jūsų klausymosi patirtį. Kitaip tariant, "Sound Blaster X1" veikia kaip tarpininkas tarp jūsų įrenginio ir ausinių, suteikiantis aiškesnį, garsesnį ir efektyvesnį garsą kartu su "Super X-Fi" ausinių holografija.

Prijunkite jį tiesiogiai per USB-C prie savo kompiuterio, "Mac", "PlayStation" ar "Nintendo Switch" ir tai pagerins jūsų įrenginio garsą be didelių pastangų. Jame taip pat yra mikrofono paleidimo ir nutildymo mygtukai, taip pat "SmartComms" rinkinys per "Creative" programą asmeniniame ir "Mac" kompiuteryje, kad būtų užtikrintas sklandus internetinis bendravimas susitikimų ir žaidimų pokalbių metu.

PRISTINE GARSAS

Išgirskite kiekvieną mėgstamos medijos sluoksnį, kiekvieną detalę ir kiekvieną niuansą. "Sound Blaster X1" turi tikslų 32 bitų AKM skaitmeninį analoginį keitiklį, garso pasaulyje žinomą dėl savo išskirtinio tikslumo. Kartu sujungtas "Sound Blaster X1" užtikrina išskirtinį iki 115 dB SNR garso našumą esant 24 bitų / 96 kHz atkūrimo raiškai. Jis užtikrina nesugadintą garso kokybę, išryškindamas geriausias ausines ir atkūrimo įrenginį.

PAGERINKITE SAVO PATIRTĮ

Žinome, kaip sunku rasti geras ausines, ir garantuojame, kad "Sound Blaster X1" suteiks jūsų porai įspūdingos ir galingos akustikos, neprarandant garso aiškumo. "Sound Blaster X1" naudoja aukščiausios klasės "Ti/Burr-Brown INA1620" dvigubą op-amperą su integruotomis plonasluoksnių rezistorių poromis ir EMI filtravimu, kad užtikrintų didelę galią su ypač mažais iškraipymais ir kryžminiu ryšiu, užtikrindamas didelio tikslumo garsą jūsų klausymosi patirčiai.

"Sound Blaster X1" taip pat gali vairuoti didelės varžos ausines iki 600, net ir studijos klasės. Mėgaukitės visomis mėgstamų ausinių specifikacijomis, kad ir kur būtumėte, naudodami šį nešiojamąjį garso priedą. Jei nepakankamai išnaudojote ausines, štai jūsų galimybė jas padidinti.

ĮTRAUKIANTIS ERDVINIS GARSAS

Niekas neprilygsta erdviniam garsui kine, ir čia atsiranda "Sound Blaster X1". Nors negalite būti kino teatre visą parą, "Sound Blaster X1" tikrai nuves jus į kelionę, kad ir kur būtumėte.

Su viso diapazono 5.1 ir 7.1 garso srauto parinktimis, skirtomis erdvinio garso virtualizavimui, taip pat apdovanojimus pelniusia "Super X-Fi" ausinių holografija, šis USB DAC leidžia be vargo patirti erdvinio garso efektus ausinėse, ypač dialogus filmuose su natūralia ir tikroviška garso scena, kuri yra giliai įtraukianti ir labai natūrali, kaip ir kine, neprarandant garso užuominų ir aplinkos efektų.

SĄRANKA BE RŪPESČIŲ

Su patogia "plug-and-play" USB-C sąsaja "Sound Blaster X1" tiesiogiai jungiasi prie jūsų kompiuterio, "Mac" ar žaidimų konsolės ir nereikia įdiegti tvarkyklių.

Tiesiog prijunkite "Sound Blaster X1" prie savo įrenginio ir mėgaukitės momentiniais garsumo ir aiškumo padidinimais bet kokiai medijai iš mėgstamų programų ir muzikos grotuvų, įskaitant "Netflix", "Spotify", "Apple Music" ir net "YouTube". Kartu su nešiojama ir lengva važiuokle "Sound Blaster X1" iš esmės yra profesionali garso sistema, telpanti į kišenę!

PATOGUS VALDYMAS

Gaukite lengvą prieigą prie naudingų funkcijų, pvz., garsumo, mikrofono nutildymo ir "Super X-Fi" valdiklių "Sound Blaster X1", nenaršydami daugiasluoksnių ekrano nustatymų. Nutildymo mygtukas ypač naudingas, kai skambindami naudojate ausines!

VISKĄ GALIMA SUASMENINTI

Kūrybinė programa suteikia daugiau galimybių valdyti, kaip klausotės. Suasmeninkite garsą naudodami ekvalaizerio nustatymus arba sureguliuokite ekvalaizerio juostą pagal savo skonį, kad sukurtumėte klausymosi patirtį, kuri tikrai yra jūsų.

Taip pat galite pasiekti platų garso patobulinimų rinkinį, kad sukurtumėte tinkamą žaidimų nuotaiką, žiūrėtumėte filmus ir kt. Pasinerkite į vaizdo įrašus naudodami erdvinį variklį arba įjunkite "Scout" režimą, kad sustiprintumėte sudėtingus žaidimo garso signalus ir įgytumėte pranašumą prieš priešininką.

BENDRAUKITE SUMANIAU

Dėl išmaniojo pramogų paketo



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.