FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Dekoratyvinis tinkas žiūri į ryžių grūdus

0,73 € /kilogramas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
25 kilogramų
Esama kiekis
10000 kilogramų
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
15 nap
SKU:
C1525609
Paskutinis atnaujinimas
prieš 8 mėnesius

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Tai dekoratyvinis tinkas, kurio struktūra yra tokia, kad ieškoma "ryžių grūdų", pagrįstų akrilo-stire¬gražiomis dispersijomis, pigmentais ir marmuro granulėmis, naudojamomis išorės ir vidaus apdailai. įprasti tinkai, gipso tinkai, betonas, gipso plokštės ir seni dažai: jį galima tepti ant bet kokio mineralinio pagrindo paviršiaus. Jis yra atsparus oro sąlygoms, labai atsparus mechaniniam poveikiui, smūgiams, trinčiai ir įbrėžimams.

Pagrindo paviršiaus paruošimas: Kontaktinis paviršius turi būti visiškai sausas, lygus, švarus, nuriebalintas ir nuriebalintas, be purių dalelių. Remonto taškų struktūra yra tokia pati kaip ir esamo paviršiaus.

Naudojimo instrukcijos: Paviršiai turi būti gruntuojami gipso gruntu mažiausiai 24 valandas prieš dengiant dekoratyvinį tinką. Medžiaga rankomis tepama ant gipso granu¬latia storio (1,5 mm) su nerūdijančio plieno mentele su mentele ir sulaužytu apskritimu su lygia plastikine plūde. Netepkite ant labai trapių paviršių (pvz., dažykite esamą molį, kalkių tinką, kalkių tinką, gipso fasadą -. Lauke). Jie netaikomi mažiau nei 2 valandoms po lietaus pabaigos (temperatūros sąlygos, leidžiančios paruošti džiovinimą). Siekiant užkirsti kelią masalui, gipsas bus naudojamas viename proceso etape "šlapias šlapias" (be pertraukos). Tam reikia, kad ant pastolių būtų pakankamai aplikatorių; Jis neveiks esant labai aukštai temperatūrai tiesiogiai veikiant saulei, stipriam vėjui, rūkui, dideliam drėgnumui, viršijančiam 80%, ir lietaus bei šalčio rizikai. Esant aukštai temperatūrai ir labai aukštai, rekomenduojama, kad gipso naudojimas praskiestų 2% vandeniu ir jungtimi fasado pusėje , kuris nėra tiesiogiai veikiamas saulės spindulių. Produktą rekomenduojama pakartotinai tepti po vietinio tikslo atlikti remontą ir reguliavimą ant jau uždėto paviršiaus, nes šios sritys išsiskiria bendra apdailos išvaizda. Pagrindo ir oro temperatūra turi būti nuo 5 ° C iki 25 ° C

Spalvoti tinkai svarbūs: su natūraliais užpildais galimi atspalvio skirtumai; Todėl jis bus naudojamas tik su tuo pačiu partijos medžiagos skaičiumi ant to paties paviršiaus; priešingu atveju medžiaga susimaišys tarpusavyje, kad būtų išvengta skirtingų atspalvių, kad būtų išvengta gavimo. Valymo priemonės atliekamos iškart po naudojimo vandeniu arba muiluotu vandeniu. Džiūvimo laikas paviršutiniškas (lietimas): 04.00, sausumas (rutulys): 72 valandos. Reikšmės?? yra skirti 20 ° C temperatūrai ir 60% santykiniam drėgnumui. Apytiksliai: Per pirmąsias 24–72 valandas po naudojimo paviršių veikia lietus, sniegas, šaltis ir kt. Specifinis vartojimas turėtų būti apsaugotas. 2,9-3,1 kg / m2. Sunaudojimas skirtas visiškai lygiam paviršiui. Vartojimas skiriasi priklausomai nuo naudojamo storio ir caracteris¬ticile substrato. Pakavimas: 25 kg plastikinis kibiras. Laikymas: Laikyti ant vėsios, sausos, 5–30 ° C temperatūros temperatūroje originalioje pakuotėje, neatidarytoje. Bangų pajėgumas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos, laikantis pakavimo ir laikymo sąlygų. Žiūrėkite pagaminimo datą ir partijas, pažymėtas ant pakuotės.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.