FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Dėmesio mažmenininkai: išlaisvinkite linksmybes naudodami "MegaBlow Bubble Blaster"!

iš 1,80 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 20,99 €

Bus deramasi
2,02 € nuo 1 iki 499 vienetų
1,87 € nuo 500 iki 999 vienetų
1,80 € nuo 1000 iki 4100 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
50 vienetų
Esama kiekis
4100 vienetų
Šalis
Slovėnija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Paskutinis atnaujinimas
prieš 1 mėnesį

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos Dabartiniai didmenininko pasiūlymai
Pasiūlymo aprašymas

ATSARGINIS DYDIS:
Juoda 2469vnt
Auksas 849vnt
Camo 868vnt

Pristatome "MegaBlow Bubble Blaster" - begalinius burbulus begaliniam džiaugsmui!

Kodėl turėtumėte apsvarstyti galimybę savo parduotuvėje įsigyti "MegaBlow Bubble Blaster"?

"Bubble Blizzard: The MegaBlow Bubble Blaster" sukurtas taip, kad pūstų nuolatinę burbulų pūgą, bet kokį žaidimo laiką paversdamas magiška ir malonia patirtimi. Stebėkite, kaip tiek vaikai, tiek suaugusieji pasiklysta užburiančiame burbulų pasaulyje.

Pramogos bet kokio amžiaus žmonėms: Šis universalus burbulų sprogdiklis suteikia begalę linksmybių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Nesvarbu, ar tai vaikų vakarėlis, šeimos susibūrimas, ar tiesiog saulėta diena parke, tai puikus priedas visoms progoms.

Patvarus dizainas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, šis burbulų sprogdiklis sukurtas taip, kad atlaikytų valandų valandas burbuliuojančio jaudulio. Su aštuoniais purkštukais jis sukuria neribotą skaičių burbulų, skirtų pramogoms be perstojo.

Daugiafunkcinis: Tai ne tik burbulams! Naudokite jį kaip burbulų sprogdintuvą arba ventiliatorių, kad atvėstumėte karštomis vasaros dienomis. Tai labai paprasta valdyti - tiesiog įdėkite baterijas ir būsite pasiruošę.

Išskirtinis pasiūlymas mažmenininkams:

Padidinkite savo parduotuvės kolekciją naudodami "MegaBlow Bubble Blaster", kurį galima įsigyti už viliojančią 2,02 EUR už vienetą kainą, kai užsakote nuo 50 iki 499 vienetų.

Išplėskite savo produktų asortimentą ir patenkinkite burbulų entuziastus taikydami specialų 1,87 EUR už vienetą tarifą, kai užsakote nuo 500 iki 999 vienetų. Šis universalus sprogdiklis žada begalines linksmybes visiems.

Nepraleiskite mūsų išskirtinio pasiūlymo – vos 1,80 EUR už vienetą, kai užsakote nuo 1000 iki 4100 vienetų. Sukaupkite šį įdomų žaislą, kad patenkintumėte burbuliuojančių švenčių ir saulėtų dienų poreikį.

Pūskite savo pardavimus per stogą naudodami "MegaBlow Bubble Blaster":

Pridėkite burbulų sprogimą prie savo parduotuvės kolekcijos naudodami "MegaBlow Bubble Blaster". Dėl nuolatinio burbulo veikimo, ilgaamžiškumo ir daugiafunkcio dizaino jį būtina turėti visoms progoms. Susisiekite su mumis šiandien, kad užtikrintumėte šio linksmo burbulų sprogdiklio inventorių ir pasiūlytumėte savo klientams begalinį džiaugsmo šaltinį.

Atsargos yra ribotos, todėl veikite dabar, kad atneštumėte "MegaBlow Bubble Blaster" į savo parduotuvę ir kiekvieną dieną paverstumėte burbuliuojančia švente.

Išlaisvinkite linksmybes su "MegaBlow Bubble Blaster"! Šis jaudinantis žaislas sukuria nuolatinę burbulų pūgą, todėl puikiai tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems. Pagamintas iš patvaraus ABS su aštuoniais purkštukais, jis žada begalę pramogų. Be to, jis veikia kaip ventiliatorius, kad karštomis vasaros dienomis būtų vėsu. Su specialiais tarifais mažmenininkams, dabar yra puikus laikas įtraukti "MegaBlow Bubble Blaster" į savo parduotuvės kolekciją. Nepraleiskite progos padidinti savo pardavimus ir suteikti džiaugsmo klientams. Veikite greitai, kad apsaugotumėte savo inventorių ir kiekvieną dieną paverstumėte burbuliuojančia švente!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.