FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Dalis # TSB8450670)
Įkvėpta naujausių tendencijų, Seulo kuprinė demonstruoja švarų ir racionalų dizainą su unikaliu 6 formų saugiu uždoriu.
Su minkšto prisilietimo nailono dobby medžiaga su atsparumo vandeniui apdaila suteikia naujų lengvumo ir praktiškumo lygių.
Erdviame pagrindiniame skyriuje yra specialus iki 15.6 colio nešiojamasis kompiuteris ir "iPad"® / planšetinio kompiuterio kišenė su "Velcro" uždoriu, taip pat daug vietos failams, aplankams ir kitai spausdintai medžiagai.
Užtrauktuku užtraukta priekinė darbo vietos kišenė skirta talpinti iki dviejų išmaniųjų telefonų ir porą rašiklių. Greitai paimamus daiktus galima laikyti užtrauktuku užsegamoje kišenėje viršutiniame atvarte, o brangesnius daiktus galima pritvirtinti galiniame skydelyje esančioje užtrauktuku užtrauktoje kišenėje, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas.
Skėčius, vandens butelius ir kitus mažesnius daiktus galima lengvai pasiekti dvigubose šoninėse kišenėse. Kitos savybės apima vandeniui atsparų pagrindą, kad būtų užtikrinta papildoma apsauga, reguliuojamus šoninius dirželius, kad jie geriau priglustų, ir medžiaginius užtrauktukus, kad būtų galima švelniai liesti.
Imk viską. FOB JAV



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.