FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Dviračio laikiklis GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kameroms

3,09 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Kontaktas Paskambink

Dviračio laikiklis GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kameroms - apibūdinimas

"GoPro" veiksmo kameros dviračio laikiklis vairui: produkto aprašymas + akcentai

Pagrindinės savybės: Gaminio tipas: Dviračio vairo laikiklis Medžiaga: ABS + nailonas + aliuminis Svoris: 52g Montavimo vieta: Vairas/ strypas/ turėklai, kurių skersmuo 20-30 mm Reguliavimas: 360 laipsnių Suderinamumas: kameros, veiksmo kameros Montavimas: Universalus sriegis veiksmo kameroms montuoti Neperšlampamas: taip Visos rankenos aukštis: 70 mm Patogu: Greitas išmontavimas ir surinkimas, nereikia jokių įrankių Patvarus: Tvirtai ir stabiliai laiko prietaisą Rinkinyje yra: 1x vairo laikiklis, 2x tvirtinimo varžtas, 1x neslystanti trinkelė
Motociklo, motociklo, motorolerio ar dviračio vairo laikiklis yra būtinas įtaisas kiekvienam lauko veiklos, tokios kaip dviratis, motociklas ar motoroleris, mėgėjui. Pagaminta iš išskirtinės kokybės medžiagų, ji atitiks jūsų lūkesčius. Nesvarbu, ar turite veiksmo kamerą, DSLR, "GoPro", SJCAM ar net telefono laikiklį (telefono laikiklis nepridedamas) - ši modulinė sistema gali dirbti su jais. Skirta daugumai rinkoje esančių fotoaparatų, kardaninių velenų ir kitos foto-vaizdo įrangos.
Patogumą ir saugumą užtikrina neslidžios pagalvėlės (1), kurios pašalina rankenos judėjimo riziką. Tvirti nerūdijančio plieno varžtai (2) garantuoja ilgaamžiškumą ir ilgą gaminio tarnavimo laiką.
360 laipsnių pasukama galvutė Dviračio laikiklis turi 360 laipsnių pasukamą galvutę su užraktu kas 90 laipsnių. Padėtis užfiksuojama priveržiant reguliavimo varžtą atsuktuvu, kuris garantuoja padėties stabilumą. Varžtas yra padengtas tarpikliu, kad apsaugotų vairą nuo įbrėžimų!
Platus pritaikymas Nesvarbu, ar jums labiau patinka važinėti dviračiu, motociklu ar paspirtuku, šis laikiklis puikiai prisitaiko prie jūsų poreikių. Laikiklyje galite įdėti veiksmo kameras m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (juoda, sidabrinė, balta), Hero : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsports, Surf, Naked, Classic SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJ7 star, (SJ7000), SJ6 legend, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - 2 veiksmas, Dji veiksmas 3, Dji veiksmas 4, Osmo veiksmas Kiti įrenginiai - pvz., išmanieji telefonai, fotoaparatai, GPS navigacija (DĖMESIO! reikia papildomų laikiklių - nepridedama) Norėdami pritvirtinti prietaisą prie laikiklio, įdėkite jį į specialų dėklą / laikiklį su standartiniu veiksmo kameros laikikliu (nepridedamas).
Paprastas ir greitas tvirtinimas Šis laikiklis sukurtas atsižvelgiant į patogumą. Išmontavimas ir surinkimas yra labai paprasti ir nereikalauja įrankių naudojimo. Tiesiog atlaisvinkite spaustuko rankenėlę, kad pritvirtintumėte arba nuimtumėte įrangą.
"Alogy" yra dinamiškas Lenkijos prekės ženklas, išsiskiriantis rinkoje dėl pažangių naujovių ir dėmesio kiekvienai detalei. Su aistra kurti modernius sprendimus kasdieniams aksesuarams, "Alogy" nuolat siekia suteikti klientams unikalią patirtį, kurioje aukščiausiu lygiu derinama puiki kokybė, originalus dizainas ir funkcionalumas. Mes didžiuojamės tuo, kad mūsų prekės ženklas ne tik tiekia išskirtinės kokybės produktus, bet ir sukuria teigiamą apsipirkimo patirtį. Mūsų tikslas yra kurti ilgalaikius santykius su savo klientais, kurie yra mūsų verslo širdis ir siela. Jų atsiliepimų ir palaikymo dėka mes galime nuolat kurti ir pritaikyti savo produktus jų poreikiams.

Dažnai užduodami klausimai Ar šis laikiklis tinka montuoti tik ant dviračio vairo?
Ne, laikiklis daugiausia skirtas montuoti ant dviračio vairo, tačiau jis taip pat puikiai tinka motociklų vairui, motoroleriams ir kitiems elementams, kurių skersmuo yra nuo 20 iki 30 mm.
Ar šis laikiklis turi papildomus rankos modulius?
Taip, jame yra du papildomi rankos moduliai, leidžiantys montuoti fotoaparatą skirtingomis konfigūracijomis, suteikiant laisvę kurti įvairius kadrus.
Ar šį laikiklį lengva surinkti?
Taip, surinkimas yra labai paprastas ir nereikalauja papildomų įrankių.

Viskas po ranka! Peržiūrėkite kitus mūsų pasiūlymus ir išsirinkite jums reikalingus priedus. Minėti! Galite rasti daugybę priedų, tokių kaip: grūdintas stiklas, laikikliai, automobiliniai įkrovikliai, FM siųstuvai, kabeliai ar ausinės.


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas
  • Grynais
  • Mokėjimas online
  • Paypal
  • VISA
  • MasterCard

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.