FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"EasyULT" automobilinis "Bluetooth" belaidis adapteris

1,77 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 3,55 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
5 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm8316
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

"EasyULT Bluetooth 5.0" imtuvas yra aukštos kokybės belaidis garso adapteris, leidžiantis lengvai klausytis muzikos ir transliuoti garsą tarp įrenginių, kuriuose nėra įmontuoto "Bluetooth" ryšio. Šis kompaktiškas ir daugiafunkcinis įrenginys yra idealus pasirinkimas naudoti automobiliuose, namų kino sistemose, garsiakalbiuose ir ausinėse.

Pagrindinės savybės:

"Bluetooth 5.0" technologija: Pažangi "Bluetooth 5.0" technologija ne tik užtikrina greitesnį ir stabilesnį ryšį su įrenginiais, bet ir garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą. Duomenų perdavimas yra beveik dvigubai greitesnis ir garantuoja stabilų ryšį iki 10 metrų atstumu.

Belaidis garso transliavimas: leiskite muziką iš įrenginių, kuriuose nėra "Bluetooth". Šis automobilinis "Bluetooth" adapteris jungiamas prie garso sistemų, namų stereofoninės sistemos, garsiakalbių ir laidinių ausinių naudojant 3.5 mm aux adapterį. Jame yra "Bluetooth 5.0" lustas, užtikrinantis stabilų ryšį, greitą duomenų perdavimą ir platų signalo diapazoną.

Automatinis prijungimas: Šis nešiojamas adapteris gali būti naudojamas kaip siųstuvas arba imtuvas. Siųstuvo režimu jis jungiasi prie "Bluetooth" palaikančių imtuvų, pvz., ausinių ar garsiakalbių, ir perduoda garso signalus į tuos įrenginius. Imtuvo režimu prisijungiate prie telefono, kuriame veikia "Bluetooth", gaunate garso signalus ir bendrinate juos su jumis.

Lengva reguliuoti: Imtuvo režimu galite reguliuoti garsumą ir perjungti dainas aukštyn ir žemyn. Ilgai paspauskite kairįjį / dešinįjį funkcijos mygtuką, kad sureguliuotumėte garsumą. Trumpai paspauskite, kad perjungtumėte dainas aukštyn ir žemyn. Vidurinis mygtukas yra paleidimo / pristabdymo mygtukas. Imtuvo režimas vadinamas ZF-360.

Pakuote sudaro:

1 x Bluetooth 5.0 2-in-1 adapteris,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX kabelis,

1 x USB įkrovimo laidas,

1 x 3,5 mm garso adapteris,

1 x Vartotojo vadovas 

Integruota baterija: Jame yra įmontuota 300 mAh baterija, kuri vienu įkrovimu suteikia 10 valandų atkūrimo laiko.

EasyULT Bluetooth 5.0 imtuvas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori mėgautis belaidžiu muzikos klausymu ir garso transliacija tarp įrenginių, kuriuose nėra Bluetooth ryšio. Juo lengva naudotis, jis skleidžia aukštos kokybės garsą ir siūlo platų pritaikymo spektrą namų ir automobilių pramogoms.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.