WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

EKSTREMALI KARŠČIUI ATSPARI APSAUGA ▶ Visas karvės skaldytos odos paviršius (pagamintas iš kruopščiai atrinktos aukštos kokybės karvės odos, kurios storis didesnis nei 1,2 mm), šilumos izoliacija ir minkšta prakaitą sugerianti medvilnė viduje, džinsiniai rankogaliai, dėl kurių šios pirštinės atlaiko bent 662 ° F (350 ° C) temperatūrą ir pakankamai, kad galėtų atlikti didžiąją dalį aukštos temperatūros darbų.
STOROS IR MINKŠTOS ▶ Šios pirštinės yra pagamintos iš specifinių karvės dalių, kurios yra ne tik storos, bet ir minkštos bei lanksčios, pasižyminčios ypatingu atsparumu karščiui / ugniai ir atsparumui pradūrimui, atsparumui pjūviams ir vidutiniam alyvos atsparumui. Taigi tai gali efektyviai pagerinti jūsų darbo efektyvumą.
PATVARUS KEVLARO SUSIUVIMAS ▶ Šioje karščiui atsparioje pirštinėje naudojamas Kevlaro siūlas, tai reiškia, kad jis yra atsparesnis aukštai temperatūrai nei kitos karščiui atsparios pirštinės ir nėra lengvai sulaužomas, labai tinka darbui aukštoje temperatūroje. Sustiprintas delnas, skirtas sušvelninti rankas dirbant su sunkiais svoriais ar aštriais daiktais. Puikus našumas suvirinant sunkius darbus, sugriebiant karštus daiktus, tokius kaip viryklė ir virtuvės reikmenys, ir deginant anglį ar malkas.
PLATUS ASORTIMENTO PRITAIKYMAS ▶ Dėl šių pirštinių savybių ir puikios kokybės jis yra naudingas suvirinimui, grotelėms, kepsninei, malkinei viryklei, orkaitei, židiniui, pjaustymui, sodininkystei, stovyklavimui, laužui, gyvūnų tvarkymui ir dar daugiau.
PROFESIONALI GAMYBA ▶ Kim Yuan turi daugiau nei 20 metų patirtį odinių darbo pirštinių gamyboje, todėl žinome, kaip išsirinkti aukštos kokybės odą ir pasigaminti aukštos kokybės darbines pirštines, esame įsitikinę, kad šias pirštines galima palyginti su panašiomis pirštinėmis rinkoje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.