FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Nešiojamas ir sulankstomas: Naujasis MICROGO 2022 elektrinis paspirtukas, kurį galima lengvai sulankstyti per 3 sekundes ir kuris užima mažai vietos, sveria tik 12 kg. Jis gali būti apgyvendintas kompaktiškoje erdvėje. Daugiau jokių kamščių, automobilių stovėjimo aikštelės ir ilgo laukimo laiko. Keliaukite nuo pirmadienio iki sekmadienio. Tai bus geriausia Naujųjų metų dovana jums ir jūsų šeimai.
Galingas variklis, dviejų pakopų valdymas. Motoroleris turi 250 W variklį be šepetėlių, kuris gali perjungti du greičius. Komforto režimas: 12 km/val. ir "Sport" režimas: 20 km/val. Galingas elektrinio motorolerio variklis, sumontuotas gale, užtikrina geresnį stabilumą ir atsparumą slydimui, įveikdamas 15.
Mėgaukitės saugiu važiavimu. Turi elektroninį antiblokavimo stabdį ir galinį sparno kojinį stabdį, kurio veikimas yra jautresnis ir stabilesnis. LED priekiniai žibintai apšviečia kelią į priekį, o galiniai žibintai automatiškai įsijungia stabdant. Jis yra patogesnis vaikams, paaugliams ir pradedantiesiems. Galingas elektrinis paspirtukas padaro jūsų važiavimą saugesnį ir be rūpesčių
Ilga baterija Didelės talpos akumuliatorius leidžia nuvažiuoti iki 25 km. Elektrinis paspirtukas suaugusiems gali būti įkraunamas nuo 3 iki 5 valandų ir pasiekia nuo 12 iki 25 kilometrų nuotolį. Išmanioji energijos atgavimo sistema kinetinę energiją paverčia elektros energija, kad išplėstų akumuliatorių. Idealiai tinka darbui ir mokyklai.
Paprastas naudoti LCD ekranas. Elektrinis paspirtukas turi aukštos kokybės LCD ekraną, kuris gali parodyti jūsų važiavimo režimą, greitį ir akumuliatoriaus būseną. Visas funkcijas galima perjungti vienu mygtuko paspaudimu. Jį taip pat galima perjungti į kruizo režimą, kad sumažėtų motociklininko nuovargis ir būtų taupoma energija. "Miccrogo" elektrinis paspirtukas yra geriausias jūsų kelionės draugas. Aukštos kokybės medžiagos. Elektrinis motoroleris pagamintas iš kosminės klasės aliuminio lydinio, rėmo konstrukcija yra patvari. Maksimali elektrinio paspirtuko keliamoji galia yra 90 kg. 6,5 colio korio padanga sujungia atsparumą dilimui, vibracijai ir slydimui, taip pat atsparumą orui ir tarpams ir yra pritaikyta įvairių tipų maršrutams. Aukštos kokybės MICROGO garantinio aptarnavimo adresas Europoje. Jei turite kokių nors problemų, naudokite vadove pateiktus kontaktinius duomenis. Mes jums atsakysime per 24 valandas. MICROGO žaismingai ir ekologiškai tyrinėja Jūsų miestą kartu su Jumis (Įsigijus elektrinį paspirtuką, rekomenduojame jį pilnai įkrauti prieš naudojant jį pirmą kartą)



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.