FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Pamirškite šaltas rankas žiemą su mūsų USB šildomomis pirštinėmis. Specialūs šių pirštinių pirštų galiukai yra pagaminti iš laidžios medžiagos, todėl galite lengvai vesti tekstą ir naudoti pelę jų nenusiėmus. Minkštas, šiltas pamušalas suteikia papildomo komforto. Šiltomis ir patogiomis rankomis galėsite mėgautis žiema.

Lengva sąveika: mėgaukitės šių USB šildomų pirštinių patogumu, kai naudojate jutiklinio ekrano įrenginius šaltyje. Iš laidžios medžiagos pagaminti pirštų galiukai užtikrina suderinamumą su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais, automobilio jutikliniais skydeliais ir kt.
Šilta ir patogu: neleiskite, kad šaltis sugadintų jūsų dieną. Mėgaukitės šiltomis ir minkštomis rankomis su šiomis USB šildomomis pirštinėmis, kurios pagamintos iš minkšto, šilto pamušalo ir aukštos kokybės akrilo bei elastano medžiagos. Jauskitės patogiai ir šiltai bet kur ir bet kada.
Platus pritaikymo spektras: su šiomis USB šildomomis pirštinėmis pasirūpinkite savo rankų patogumu ir šiluma. Jie puikiai tinka įvairiai veiklai, pavyzdžiui, rašymui, spustelėjimui, slidinėjimui, važinėjimui dviračiu, žygiams ir kt. Jie idealiai tinka vidaus ar lauko renginiams, įskaitant keliones.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.