FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Paverskite keliones nuotykiais
Su savo orų korpusu, siūlo belaidį ryšį, o 4.3 colio jutiklinį ekraną galima naudoti su pirštinėmis, mūsų navigatorius motociklams zumo® 396LMT-S yra skirtas keliauti paprastomis linksmomis vingiuotomis, sunkiomis, jūs norite ir galite pasidalinti maloniomis akimirkomis su draugais.

Įtraukite savo grupę
"Zumo® 396LMT-S" su "Garmin Adventure Routing" pasirinkimu, padedančiu išvengti nuobodžių kelių maršrutų, leidžia įvesti maršrutų nuostatas, ty maršrutų nuolydį, vėjuotą su nelygiu reljefu. Galite lengvai siųsti GPX failus iš savo telefono į zūmo įrenginį arba bendrinti GPX failus su draugais, kad galėtumėte patys eiti tuo pačiu keliu. Kai zūmo yra suporuotas su jūsų telefonu, "Smartphone Link" programėlėje taip pat yra "LiveTrack" – patogi funkcija, leidžianti draugams sekti jus realiuoju laiku, kai vairuojate.

Kiti "Bluetooth"® pranašumai
Kad būtų patogiau, sinchronizuokite zūmo su savo išmaniuoju telefonu ir "Bluetooth" ausinėmis arba "Bluetooth" ausinėmis (parduodamos atskirai), kad galėtumėte skambinti ir priimti skambučius5 be pirštinių ar ausinių. Laikykite telefoną kišenėje ar balno krepšyje ir gaukite skambučius laisvų rankų įranga, neišeidami iš kelio. Taip pat galite gauti išmaniuosius tinkinamus pranešimus apie skambučius, tekstinius pranešimus, programų pranešimus ir kt. Be to, jūs netgi galite valdyti muziką3 ir grojaraščius savo išmaniajame telefone tiesiai savo zūmo naršyklėje. Taigi galite pasiimti savo muziką su savimi.

Nemokama eismo informacija ir orai realiuoju laiku
Kas vyksta veide? "zūmo® 396LMT-S" gali prijungti jus prie realaus laiko eismo ir orų informacijos per "Smartphone Link". Ši nemokama mobilioji programėlė prijungia jūsų zūmo įrenginį prie "iPhone" ar "Android"® ™ telefono.

Integruotas "Wi-Fi" nuolat atnaujinamas
Žemėlapių ir programinės įrangos atnaujinimas yra paprastas, nes "zūmo® 396LMT-S" naudoja integruotą "Wi-Fi". Kai bus išleistas naujas naujinimas ir būsite prisijungę prie "WiFi" tinklo, automatiškai gausite pranešimą ekrane, kad vienu mygtuko paspaudimu pritaikytumėte naujinimus. Nereikia sieti zūmo su kompiuteriu.

Daugiau dėmesio pilotų įspėjimams
"Zūmo® 396LMT-S" siūlo naudingos informacijos apie sugriežtintus priekinius posūkius, greičio pokyčius, pervažas ar gyvūnų pervažas, kad galėtumėte geriau ir saugiau važiuoti keliu. su mokyklomis ir dar daugiau. Jums taip pat pranešama, kai ketinate išjungti. Gaukite įspėjimus prie netoliese esančių šviesoforų ir fiksuotų greičio matavimo kamerų6. Ilgų kelionių atveju įspėjimas apie nuovargį7 taip pat pataria, ar norite atsipalaiduoti ir pažymėti poilsio zonas, į kurias galite atsižvelgti po kelių valandų vairavimo. Kad būtų ramiau, zūmo automatinio pranešimo apie incidentus funkcija8 siunčia tekstinį pranešimą su vietos informacija numatytajam kontaktui incidento atveju.

Nevažiuokite su beveik tuščiu baku
Jūsų "zūmo® 396LMT-S" standartiškai komplektuojamas su mažai degalų naudojančiu dviračiu varomu kompiuteriu. Tai leidžia lengviau įvertinti, kiek kilometrų galėsite nueiti, kol bakas bus tuščias. Dinaminiai degalų įspėjimai praneša, kada laikas užpildyti, ir netgi siūlo elektrinių vietos nustatymo galimybes. Patogus greičio apribojimo indikatorius nurodo, kada laikas sulėtinti greitį. Be to, skaitmeninis kompaso ekranas ir motociklų lankytinų vietų duomenų bazė gali padėti rasti motociklų remonto dirbtuves, reprezentacijas ir kitas vietas. Jūsų zūmo įrenginyje taip pat yra techninės priežiūros istorijos žurnalas, padedantis sekti motociklo techninės priežiūros intervalus, ridą ir aptarnavimą.

Išsamus dizainas, išbandytas maršrute
Motociklininkų sukurtas motociklininkams, tvirtas zumo® 396LMT-S suteikia daug naudingų technologijų keliui tarp vairo kampų Jame yra integruotas borto kompiuteris su kompaso ekranu, greičio ribojimo ženklu ir ekranais su intuityvia jutikline sąsaja, leidžiančia greitai ir lengvai pasiekti informaciją, net ir su pirštinėmis. Tvirtas korpusas yra atsparus degalų garams, ultravioletiniams spinduliams, lietui ir kt.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.