FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Kaip tai veikia?

Goldie yra kūno aliejus, kuris suteiks greitą ir intensyvesnį įdegį. Jis veikia su UV spinduliais, o tai reiškia, kad galite jį naudoti degindamiesi lauke ar soliariume. Dėl turtingų natūralių ingredientų jūsų oda bus minkšta, lygi ir gerai prižiūrima, taip pat maloniai kvepės.
O geriausia - jūsų oda švytės! Jūsų įdegęs kūnas atrodys ryškesnis nei bet kada anksčiau!
Kaip naudoti aliejų?
Prieš naudojimą suplakite! Prieš degindamiesi ar naudodami rauginimo lovą, užtepkite jį ant norimų kūno dalių. Goldie taip pat galima tepti ant veido.
Tačiau atminkite - "Goldie" neturi apsaugos nuo UV spindulių. Prieš degindamiesi saulėje naudokite papildomą apsauginį kremą nuo saulės.
Kokių ingredientų yra aliejuje?
Aliejus yra 100% veganiškas ir jame nėra silikono! Mes ištyrėme visiškai natūralius ingredientus, kuriuos žinojome nuo neatmenamų laikų ir kurie, kaip žinome, padeda greičiau įdegti. Taip ir atsirado "Goldie" aliejus! "Goldie" aliejus sukurtas naudojant geriausius aliejus: alyvuogių aliejų, parafino aliejų, saulėgrąžų aliejų, sojų pupelių aliejų, kviečių gemalų aliejų. Šis aliejų derinys kartu su beta karotinu ir morkų ekstraktu suteikia greitesnių, efektyvesnių ir ilgalaikių rezultatų. Be to, vitaminai E ir C pasirūpins jūsų oda saulės vonių metu ir po jų!
Mūsų produktai nebuvo išbandyti su gyvūnais!
Žiūrėkite ingredientus ↓
Izopropilmirstatas, Paraffinum Liquidum, kaprilo / kaprilo trigliceridas, Olea Europaea vaisių aliejus, Helianthus Annuus sėklų aliejus, beta karotinas, Daucus Carota Sativa morkų šaknų ekstraktas, glicino sojų pupelių aliejus, tokoferolis, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia citrinų rūgštis, tokoferilacetatas, kvepalai, Triticum Vulgare gemalų aliejus, žėručio, propilparabenas, benzilo benzoatas, limonenas, linalolis, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Produkto dydis: 150 ml


Priedai
Parsisiųsti failą bodybite(3).pdf


Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.