FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
10 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Glantier Parigi kvepalai - 100 ml

Talpa: 100 ml

Kvepalai: 26%, originalūs Glantier Parigi kvepalai

Uoslės grupė: rytietiški ir gėlių

Pagrindinės natos: magnolija, vanilė, muskusas

Parigi yra išskirtinai viliojanti rytietiška gėlių kompozicija, paryškinta egzotišku muskusu. Išskirtinės ir moteriškos natos apgaubia kūną šiltu ir jausmingu kvapu, primindamos kerintį gražios Paryžiaus moters, kuri vasaros vakarą vaikšto Senos krantais, žavesį.

"Parigi" yra kompozicija, sukurta iš aistros ir meilės gražiems kvapams, išreikšta išskirtinių kvepalų moterims pavidalu, uždaryta prabangiame 100 ml buteliuke. Šis unikalus aromatas buvo pagamintas Lenkijoje iš aukštos klasės prancūziškos kompozicijos, importuotos iš žydinčio Provanso, iš pačios Grasse regiono širdies, kuri tarp parfumerių garsėja kaip geriausių kvapų esencijų lopšys. "Parigi" kvepalai pasižymi labai dideliu kvapiųjų aliejų kiekiu iki 26%, o tai garantuoja nepaprastą aromato ilgaamžiškumą, kuris ilgai išlieka ant odos, ir nepaprastą projekciją.

Kvapų natos
Viršutinės bergamočių, mandarinų ir rožių žiedlapių natos

Širdies natos: magnolija, violetinė, kedras

Pagrindinės vanilės, rudojo cukraus ir muskuso natos

Kvepalai atidaromi su baimę keliančiu gaivaus bergamočių, sultingo mandarino ir subtilių rožių žiedlapių deriniu. Tada intriguojantis posūkis neša kvepalų širdį, kurią sudaro subtili magnolija, švelni violetinė ir balzaminė kedro mediena. Pagrindas pagamintas iš egzotiškos vanilės, saldaus rudojo cukraus ir viliojančio muskuso, suteikiant kompozicijai gylio ir išraiškingumo.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.