WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

LAIDINIS ETERNETAS IR PASIRENKAMAS MAITINIMAS PER ETERNETĄ

Naujasis "Power over Ethernet" (POE) yra pasirenkama funkcija, kai maitinimo kištuko montavimas yra brangus, o naudojant pigią įtampą galima rasti ekonomiškesnį sprendimą. POE leidžia lengvai sumontuoti maitinimo ir interneto kabelį (RJ45) viename įrenginyje ir leidžia lengvai planuoti konferencijų sales.

PRIDĖTI MODULIO LIZDĄ

"Glory Star" 10 colių kiosko planšetinis kompiuteris siūlo platų išorinių įrenginių asortimentą. Prie planšetinio kompiuterio krašto ir apačios galite prijungti iki trijų išorinių įrenginių, kad sukurtumėte programas interaktyviuose kataloguose, begaliniuose praėjimuose, prieigos valdikliuose, registracijoje ir savarankiškame užsakyme.

ATIDARYTI API

"Glory Star" inžinierių komanda specializuojasi "Android" operacinės sistemos programinės įrangos kodavime. Mes siūlome pasirinktines programinės įrangos paslaugas ir atviras API. Atvira API leidžia kūrėjams ir programinės įrangos kūrėjams pasiekti "Android" operacinės sistemos, programos ir kitų paslaugų funkcijas ar duomenis, kad būtų galima pasiekti aukštą tinkinimo ir integravimo į jūsų produktą / paslaugas lygį.

STAROS - NEMOKAMA KIOSKO UŽRAKINIMO PROGRAMA * Susisiekite su mumis

BE LICENCIJOS KIOSKO UŽRAKINIMO PROGRAMA STAROS A Kiosko užrakinimo programa įdiegta NEBULA planšetiniuose kompiuteriuose. STAROS leidžia vartotojams automatiškai paleisti vaizdo įrašus, svetaines ir programas bei neleisti nepageidaujamoms trečiosioms šalims pasiekti "Android" sistemos. Tokios funkcijos kaip apatinių juostų slėpimas, perjungimo laikmačių planavimas, vartotojo teisių nustatymas ir automatinis vaizdo įrašų / nuotraukų naršymas leidžia kūrėjams lengviau kurti programas, kad užrakintų savo programas. Tikslas yra užtikrinti saugų ir stabilų planšetinį kompiuterį verslo aplinkoje.

PARUOŠTAS MONTAVIMAS

Siūlo keletą montavimo galimybių, kad būtų užtikrintas montavimo lankstumas, įskaitant tvirtinimą prie sienos, planšetinio kompiuterio ir lentynos tvirtinimą.
Th


Priedai
Parsisiųsti failą gad101-user-manual.pdf


Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.