FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Išmanioji LED šviesos juosta
"Gosund" išmanioji LED juosta suteiks jūsų namams puikų ir jaukų apšvietimą. Jis gali valdyti jūsų įrenginį naudodamas programą, kuri pasiekiama mobiliuosiuose įrenginiuose ir naudoja išmaniuosius balso asistentus, tokius kaip "Amazon Alexa" ir "Google Home". Maitinimo išjungimo funkcija leidžia valdyti apšvietimą net tada, kai esate toli nuo namų. Įrenginys palaiko 2.4 GHz WiFi pralaidumą.

Šviesa muzikos ritmui
Dėl kasetės įmontuoto mikrofono prietaisas gali persijungti į režimą, kuris perjungia šviesą į muzikos ritmą. Tai įdomus sprendimas namų vakarėliams, kur galite suteikti sau papildomą atrakciją.

Sąvokų įvairovė
LED juosta gali nustatyti 8 paruoštas scenas, kurios, priklausomai nuo mūsų nuotaikos, padeda namus paversti gyva ir įvairia aplinka. Apšvietimas yra puikus vonios kambaryje, virtuvėje, gyvenamajame kambaryje, lubose, laiptinėje, stale ir televizoriuje.

Neribokite savęs
Naudodami programą galite sukurti juostelių grupę, kurią galima valdyti tuo pačiu metu. Šis sprendimas gali sutaupyti laiko, jei norite standartizuoti namų apšvietimą. Juostas galima valdyti iš skirtingų įrenginių. Norėdami juos kontroliuoti, jums tiesiog reikia jais pasidalinti su kitais.

Funkcijos:
Ištekliai: USB 5V/1A-tDimensions:2.8m/11mmCommunication:WiFi (2.4GHz)Taikymas:Išmanusis gyvenimas (Tuya programa)Dėžutės dydis:15×18.5×2.5



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.