FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Alogy" grūdinto stiklo produkto aprašymas + akcentai

Grūdinto stiklo 9H Alogy ekrano apsauga, skirta Motorola Edge 20 Pro Alogy 9H grūdinto stiklo ekrano apsauga, skirta Motorola Edge 20 Pro, yra pagaminta iš specialios patvarios medžiagos, kuri užtikrins veiksmingą jūsų įrenginio ekrano apsaugą. Stiklas gali užkirsti kelią bet kokiems įbrėžimams ir išoriniams ekrano pažeidimams.

Svarbiausi produktai: prekės ženklas
Alogija
Rūšis
Grūdintas
Stiklo matmenys
70 x 157 mm (+/- 2 mm)
Prietaiso matmenys
76.00 x 163.00 mm
Suderinamumo
"Motorola Edge 20 Pro"
Storis
~0,3 mm 

Kodėl verta pirkti šį produktą? Didelis skaidrumas 100% originalus Alogy stiklas Oleofobinė danga Vandenį atstumianti danga Užtikrina puikią apsaugą Paviršiaus kietumas 9H Stiprina ir apsaugo ekraną Puikiai tinka ekranui

Papildoma informacija: "Alogy" 9H grūdintas stiklas skirtas "Motorola Edge 20 Pro" ekranui, pagamintam iš apdorotos, papildomai sustiprintos medžiagos. Mūsų produktas garantuoja tikslų spalvų atkūrimą ir aukštą skaidrumą. * Dėl ekranų kraštų frezavimo įvairovės, sumontavus stiklą, aplink ekraną gali susidaryti nedidelis oro halo. Tai natūrali situacija ir priklauso nuo paties ekrano ** Priklausomai nuo gamybos partijos, tikroji stiklo ir pakuotės išvaizda gali skirtis nuo parodytos nuotraukose.

"Alogy" yra moderni produktų linija, kurios specializacija yra dėklų kūrimas, visų pirma telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Kiekvienas "Alogy" produktas pasižymi aukštos kokybės apdirbimu ir unikaliu stiliumi, kuris nuolat atitiks naujausias dabartines tendencijas. "Alogy" priedų įvairovė reiškia, kad kiekvienas vartotojas ras kažką sau. Be to, "Alogy" sukurti gsm priedai yra skirti išlaikyti visą bet kurio mobiliojo įrenginio funkcionalumą. Visi produktai yra puikiai suderinti su prietaisais ir atitinka aukščiausius apsaugos standartus. "Alogy" yra ateities prekės ženklas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama plėtrai ir norui kurti geresnius ir geresnius produktus. Dėl šių prielaidų "Alogy" produktai gali patenkinti kiekvieno, net ir reikliausio kliento, lūkesčius.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.