FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

HN-2505
Hané rinkinio laikymo stiklainiai su rėmeliu - laikymo indas - 3 dalių 12 dalių


Kai kiekvieną vakarą dirbate virtuvėje, jums neabejotinai reikia kelių rūšių prieskonių ir ingredientų. Laikydami šias žoleles ir ingredientus šiuose plastikiniuose indeliuose su dangteliais, galite būti tikri, kad žoleles ir ingredientus visada turėsite po ranka.

Daugiafunkcinis naudojimas
Šiuos stiklainius su dangteliais galite naudoti įvairiais būdais. Aukščiau pateikėme kaip pavyzdį, kad į šiuos stiklainius galite sudėti žoleles ir ingredientus, bet galite naudoti ir kaip saldainių indelį. Ar renkatės saldainių ar prieskonių indelius? Kad ir kurį būdą pasirinktumėte, mėgaukitės privalumais.

Absoliutus šių stiklainių privalumas yra tai, kad jie yra sandarūs ir sandarūs. Dėl stabilaus dangtelio stiklainius galima visiškai uždaryti, kad turinys ilgiau išliktų šviežias. Jūsų niekada nevargins kai kurios sausos žolelės ar ingredientai. Be to, saldainiai ilgiau išlaiko savo skanų skonį.

Kur dedate tuos stiklainius su dangteliais?
Tas pasirinkimas yra visiškai jūsų. Galime tik rekomenduoti suderinti šių akinių vietą su turiniu. Ar šie stiklainiai veikia kaip saldainių stiklainis? Stiklainius geriau dėkite į tamsią vietą, pavyzdžiui, į spintą.

Ar naudosite šiuos stiklainius vaistažolėms ir ingredientams laikyti? Tada geriausia jį pastatyti šalia viryklės. Taigi stiklines visada turėsite po ranka ir gamindami nereikės atlikti per daug žingsnių.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.