FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
5 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

PRIVALOMAS DIZAINAS – jaunų berniukų Hario Poterio Hogvartso gerbėjų drabužiuose karališkai mėlyname fone yra paryškintas Hogvartso tekstas ir logotipas, profesionaliai atspausdintas, kad spalvos ir spausdinimo kokybė išliktų ilgai.
PRIJUNGTAS GOBUČIAS – Hario Poterio Hogvartso džemperis, skirtas jaunimui, karališkasis mėlynas gobtuvas su gobtuvu ir virvele, kad vėsiu oru jums būtų šilta ir patogu.
OFICIALIAI LICENCIJUOTA – jaunimo berniukų Hario Poterio Hogvartso teksto ir herbo logotipu karališki mėlyni megztiniai su gobtuvu yra oficialiai licencijuoti ir 100 % autentiški, todėl tai puiki dovana gerbėjams!
AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS – Hario Poterio Hogvartso jaunimo berniukų gerbėjų prekės yra pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės ir poliesterio medžiagos mišinio.
PRIEŽIŪROS INSTRUKCIJOS – Hario Poterio Hogvartso logotipu ir jaunimo berniukų megztinius su karališku mėlynu gobtuvu galima skalbti skalbimo mašinoje šaltai panašiomis spalvomis ir džiovinti džiovyklėje žemoje temperatūroje, kad būtų užtikrinta geriausia priežiūra.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.